03 / 05 / 2024

çiğli hasan arslan

çiğli hasan arslan

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli'deki mimari yapı ve planlamaya ilişkin eksikler ve yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, teknik kadroya ilişkin bilgi verdi.

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yıldırım tarafından açıldı.

Hasan Arslan: Çiğli'yi denizle buluşturacağız!

Çiğli Belediye Başkanı Arslan, "Yeni gelişen bir bölge olarak birçok farklı sektördeki yatırımcıyı Çiğli'ye bekliyoruz. SİT alanı olduğu için 8 yıldır imara kapalı olan Şaşalı ile Mavişehir'in devamı olan bölge de imara açıldı. Çiğli'yi denizle buluşturmuş olacağız" diyor.

Çiğli Pelikan Sosyal Tesisi için geri sayım başladı!

ÇİĞLİ Belediyesi, Evka- 2 Semti'ndeki Pelikan Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı, çevre düzenlemesi devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Arslan, vatandaşların aileleriyle beraber gidebilecekleri nezih mekanlar açmaya özen gösterdiklerini söyledi.

İzmir Çiğli'de cemevi yapılması için arazi devri gerekli!

İzmir Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, 'Songül Yaşar'ın görevden alınması şartıyla cemevini yapacağım iddiaları asılsız' dedi. Cem Vakfına ait araziye belediye tarafından inşaat yapılabilmesi için arazinin belediyeye devri gerektiğini söyledi.

Çiğli 75. Yıl Parkı'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Çiğli Belediyesi'nin Egekent girişinde projelendirdiği 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nın kaba inşaatı tamamlandı, parkta yürütülen çalışmaları, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan teknik ekiple beraber yerinde inceledi.

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri yeni şubesini Çiğli Yakakent'te açtı!

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri'nin 137. mağazası Çiğli Yakakent'te düzenlenen törenle hizmete açıldı. Halkoyunları gösterileriyle renklenen açılışa Çiğli belediye Başkanı Hasan Arslan ve başkan yardımcıları katıldı..

Çiğli'nin en büyük sorunu otopark!

İzmir Çiğli'de özellikle esnafın en büyük sorunu otopark ve yüksek işgaliye ücretleri. Belediyenin borç yükünün esnafa yüklendiğini iddia eden işletmeciler, Başkan Hasan Arslan'dan hizmet bekliyor

Çiğli'de müteahhitlerden kent çalışmalarına destek!

İzmir’de, kentsel dönüşüm ve kent estetiğinin yenilenmesi çalışmaları kapsamında Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve beraberindeki heyet, çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’la makamında bir araya geldi.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi, Şebnem Buyer, Mehmet Okay, Kadir Tokman, Hasan Hüsnü tarafından 70 milyon TL'lik sermaye bedeli ile açıldı.

Hasan Arslan: Çiğli'ye hizmet yağacak!

Yerel seçimlerin ardından görevinde 100. gününü dolduran Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “5 yılsonunda belki gelirim belki gelmem; ancak devredeceğim kişiye sorunsuz bir belediye bırakmak istiyorum” dedi

Çiğli'nin mimari yapısı konuşuldu!

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli'deki mimari yapı ve planlamaya ilişkin eksikler ve yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, teknik kadroya ilişkin bilgi verdi.

Emlak Konut, Şişli'deki arsasının değerini açıkladı: 51 bin TL!

  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Şişli'deki, üzerinde yapılaşma izni olmayan arsasının değerini açıkladı.  Emlak Konut GYO hissesinin tam olduğu parsel güvenlikli bir sitenin içinde kalıyor  

İBB Şişli Esentepede arsa satıyor! 69 milyon 300 bin TLye!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli Esentepede 8 bin 309 metrekare yüzölçümündeki arsasını satışa çıkardı. Arsanın tahmini fiyatı için 69 milyon 300 bin lira isteyen İBB, geçici teminatı 2 milyon 79 bin lira olarak tayin etti

çiğli hasan arslan Haberi

çiğli hasan arslan

İzmir Ticaret Odası Mühendis ve Mimarlar komisyonu üyelerinden oluşan heyet, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile makamında bir araya geldi. 


Ziyarette İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu, Şehircilik ve İmar Komisyonu Başkanı Levent Bendeş, mimar, mühendis ve şehir plancıları hazır bulundu. Heyet, Çiğli'de Başkan Arslan ile yeni bir dönem başladığını ve bu dönemde herkes için yapılacak görevler olduğunu belirttiler. Başkan Arslan, Çiğli'deki mimari yapı ve planlamaya ilişkin eksikler ve yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, teknik kadroya ilişkin bilgi verdi. 


Ege...