24 / 07 / 2024

çiğli Türksal İnşaat daire teslimleri

çiğli Türksal İnşaat daire teslimleri

İZMİR Çiğli’de 5359m2’lik alan üzerine inşa edilen projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Elit bir kesimin talep ettiği İdeal Yaşam Evlerinde satışların yüzde 95’i tamamlandı.

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

Altın fiyatlarında ibre kırmızıya döndü! Elinde altını olanların feleği şaştı! Hemen bakın! 1 Şubat 2023 altın fiyatları

1 Şubat Çarşamba günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bugün de altın fiyatlarında ibre kırmızıya döndü! Elinde altını olanların feleği şaştı! Altın fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 1 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

İzmir Çiğli Tramvay Hattı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilen tramvay hattı projesinde tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı.

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sincanlı tarafından kuruldu.

Partner Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partner Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Bülbül tarafından kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Çiğli Tramvay Hattı'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı'nın temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

Okan Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Okan Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Beşer tarafından açıldı.

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

çiğli Türksal İnşaat daire teslimleri Haberi

çiğli Türksal İnşaat daire teslimleri

Türksal İnşaat Çiğli bölgesine ve yaşama değer katan her projesinde verdiği her sözün arkasında durarak projelerine devam ediyor. Kurucu Murat Türksal  bizim için müşteri memnuniyeti ön sırada geliyor yaptığımız işin ne kadar hassas olduğunun farkındayız, firmamız ve çalışanlarımızın işlerine olan saygısı, şeffaflığı ve özverisiyle zorlu yolculuğumuzda, her proje tesliminde büyük gururla söz verdiğimiz gibi tam zamanında daire teslimlerimizi büyük özenle yapıyoruz, bizden daire alanların hepsini bizim ailemizin bir üyesi olarak kabul ediyoruz, yeni başlayan Şanslı Evler projemizde 2+1 ve 1+1 dairelerin yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat olduğunu projelerinde %30 prim garantisi verdiklerini anlaşmalı bankalarından 60 ayda 0,69 faiz oranıyla 120 ayda 0,79 faiz oranıyla kredi imkanı sağladıklarını dile...