05 / 05 / 2024

Cihan Düzer

Cihan Düzer

AHİ Anadolu Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vahap Düzer, Cihan Düzer, Ramazan Düzer ve Yüksel Cebe ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş cevapladı! Nasıl bir kentsel dönüşüm uygulaması sorunları çözer?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından kentsel dönüşüm ile ilgili bir paylaşım yaptı ve "Nasıl bir kentsel dönüşüm uygulaması sorunları çözer?" sorusunu yöneltti. İşte vatandaşların yanıtları...

Avukat Mehmet Fatih Özer kiracı tahliye nedenlerini yazdı, ev sahiplerinden yorum gecikmedi: 'Nüfusumuza alacağız'

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kavgalar gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer de ev sahibinin kiracısını hangi nedenlerle tahliye edebileceğini yazdı. İşte Mehmet Fatih Özer'in o paylaşımı...

Tamaris Tedarik Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamaris Tedarik Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Eren tarafından kuruldu.

Özkaya Kabin Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Kabin Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kızılkaya ve Muhammed Emin Özer ortaklığında kuruldu.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Hanatolia Geri Dönüşüm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hanatolia Geri Dönüşüm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Özer tarafından kuruldu.

Uzman Öğretmenlik Yıl Şartı 5'e Düşebilir: Meclis Açıldığında Neler Bekleniyor?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uzman öğretmenlik yıl şartının 5'e düşeceği açıklamasını yapmıştı. Bu düzenlemenin gerçekleşmesi için kanun teklifinin Meclis'e sunulması gerekiyor. Ancak, bu yıl içerisinde düzenlemenin hayata geçmesi beklenmiyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Mwl İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mwl İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özer tarafından kuruldu.

Öğretmene, Bakan Özer’den müjdeli haber!

Öğretmenlere müjdeli haber veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu yıl içinde yapılacak yeni düzenlemelerle öğretmenlerin özlük hakları ile ilgili ilave iyileştirmelerin yapılacığını duyurdu.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Özer tarafından kuruldu.

Cihan Düzer Haberi

Cihan Düzer

AHİ Anadolu Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vahap Düzer, Cihan Düzer, Ramazan Düzer ve Yüksel Cebe ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu. 


AHİ Anadolu Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Zemin ve arazi hazırlama,alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işlerini yapmak, yaptırmak;tarımsal arazilerin hazırlanması,dinamitlenme ve kayaların kaldırılması,inşaat,tarım v.b. alanların drenajı,hafriyat,kazı,dolgu v.b. işleri yapmak,yaptırmak Yurt içinde ve yurt dışında Her türlü Hafriyat işlerini yapmak, yaptırmak, gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz...