06 / 05 / 2024

Cihan Havalandırma İnşaat Anonim Şirketi

Cihan Havalandırma İnşaat Anonim Şirketi

Cihan Havalandırma İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Feyzullah Oturmak tarafından kuruldu.

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Ignatov tarafından kuruldu.

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

İnfiks İnşaat Havalandırma Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfiks İnşaat Havalandırma Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli  ile İlayda Hayal Acar tarafından kuruldu.

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Kırmaç ve Yasin Kırmaç ortaklığında kuruldu.

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Savga tarafından kuruldu.

Fantek Havalandırma Mühendislik İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fantek Havalandırma Mühendislik İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Alıcı tarafından kuruldu.

Yeni Zigana Tüneli'nin havalandırma sistemi Avrupa'da ilk olacak!

Türkiye'nin mega projelerinden biri olan ve yapımı devam eden Trabzon-Gümüşhane yolundaki Zigana Tüneli, havalandırma sistemleriyle Avrupa'da bir ilk olacak.

Beysan 2020 İnşaat Metal Plastik Havalandırma Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beysan 2020 İnşaat Metal Plastik Havalandırma Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Kün tarafından kuruldu.

Çözümsan Tm Mekanik Mühendislik Havalandırma İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözümsan Tm Mekanik Mühendislik Havalandırma İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hediye Rüstemoğlu tarafından kuruldu.

Panora AVYM'de koronavirüse karşı doğal hava akımı ile havalandırma sistemi! 

Panora AVYM, 1 Haziran’dan itibaren kapılarını açıyor. Yoğun sosyal mesafe tedbirlerinin alındığı yaşam merkezinde doğal havalandırma sistemi kullanılacak...

Aksaray'da inşaatın havalandırma boşluğuna düşen işçi öldü!

Aksaray'da bir inşaatın yedinci katından havalandırma boşluğuna düşen işçi yaşamını yitirdi.

Cihan Havalandırma İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Cihan Havalandırma İnşaat Anonim Şirketi

Cihan Havalandırma İnşaat Anonim Şirketi Feyzullah Oturmak tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cihan Havalandırma İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; -Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. -Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlıga baglı resmi kurulusların, kamu iktisadi tesebbüsleri, iktisadi devlet tesekkülleri, kamu iktisadi kurulusları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kurulusları tarafından yurt içinde ve yurt dısında ihaleye çıkarılan insaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, dogalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon islerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale sirkette kalırsa ihale ........ve anasözleşmesinde yazılı işler


Cihan Havalandırma İnşaat Anonim...