29 / 04 / 2024

Cihan İnşaat Avrupa Park Bahçekent satış

Cihan İnşaat Avrupa Park Bahçekent satış

Dairelerin satış sürecine henüz başlanmayan Cihan İnşaat Avrupa Park Bahçekent projesi toplamda 1,380 adet konut ve 72 adet dükkandan oluşuyor. Projenin 2017 yılı sonunda tamamlanması öngörülüyor...

Avrupa Konutları Esentepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Esentepe projesi için ön talep topluyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Saklı Vadi projesi ön talep topluyor...

Avrupa Konutları Saklıvadi ön talep topluyor! Yeni proje! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Saklıvadi projesi için ön talep topluyor...

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için ön talep topluyor.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markası ile yatırımlarına devam ediyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, inşaat sektöründe 40’ıncı yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Avrupa Konutları" markamız, markalı konut sektöründeki başarımızın bir sembolü oldu” dedi...

Setup İnşaat Sırbistan'dan sonra Avrupa'ya açılacak!

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 155 milyon Euro'luk yatırımla Sky Garden projesini inşa eden Setup İnşaat Avrupa'ya da açılacak..

İnşaat sektörünün yasaya ihtiyacı var!

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Pala, inşaat sektöründe canlılığı korumak ve darboğazın önüne geçmek adına bir takım tedbirler alınması gerektiğini ve sektörün öncelikli olarak tam teşekküllü bir yasaya ihtiyacı oldupunu söyledi.. 

Cihan İnşaat tarıma da girdi!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Cihan İnşaat şimdi de tarım sektörüne girdi. Şirket tarım faaliyetlerini ‘Birlik Ziraat İşletmesi’ adı altında yürütüyor.

Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman!

Avrupark Hayat projesi 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana geliyor. Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman tarihi 9 Ekim olarak belirtiliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adres!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. İşte Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adresi...

İnşaat patronları Ağustos ayı konut satışlarını değerlendirdi!

Ağustos ayına ait konut satış istatistikleri bugün Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı.Konuyla ilgili Özyurtlar Holding, Cihan İnşaat, 216 Yapı, İnsay Yapı, Bahaş Holding, Denge Yapı, Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanları görüşlerini açıkladı.

Cihan İnşaat Avrupa Park Bahçekent satış Haberi

Cihan İnşaat Avrupa Park Bahçekent satış

Cihan İnşaat Avrupa Park Bahçekent projesi İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir-Bahçekent bölgesinde yükseliyor. 


Cihan İnşaat Avrupa Park Bahçekent projesi, TOKİ İştiraki Emlak  Konut GYO öncülüğünde Cihan İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. 


Avrupapark Bahçekent projesi lokasyon olarak; Sultan Selim Köprüsü’ne yakın mesafede inşa ediliyor. Projede  1,380 adet konut ve 72 adet dükkan yer alıyor.  


Cihan İnşaat Avrupa Park Bahçekent projesi içerisinde yer alan dairelerin 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. 


Tel: 0216 499 18 01 

Web: www.cihaninsaat.com

Merve...