04 / 05 / 2024

cihan inşat Avrupark Bahçekent teslimleri

cihan inşat Avrupark Bahçekent teslimleri

Avrupark Bahçekent teslimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Avrupark Bahçekent projesinde üzme havuzları, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, spor alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor...

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün 100 lira indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları düşerken bugünkü güncel demir fiyatları merak edilmeye başladı. Peki bugün inşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

EYT’liler için atılacak adımlar belli oldu. Tüm EYT’lilerin gözü bu haberde

EYT’liler için yol haritası belirlendi. 5 aşamadan oluşan maddelere göre, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için atılacak adımlar da netlik kazandı. 8 Eylül 1999 öncesinde ilk kez sigortalı olarak işe başlayanlar için gerçekleştirilecek çalışmanın detayları ise haberimizde…

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nin inşaatında son durum ne?

Temeli 25 Mayıs tarihinde atılan ve 'örnek yerinde dönüşüm projesi' şeklinde nitelendirilen KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde inşat çalışmaları hızlandı.

İnşaat malzemeleri sektörüne büyük iş düşüyor! 

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, pandemi sonrasında ticari hacmini yukarı çıkarmak için atılması gereken adımları açıkladı.

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Meclis'in çatı kararına veto!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’nin çoğunluğu elinde bulundurduğu İBB Meclisi’nin, depreme karşı tedbirler kapsamında kentsel dönüşümü hızlandırmak için çatıların kat olarak kabul edilmesine yönelik düzenlemeyi engelleyen kararını veto etti.

Hazine arazisindeki evin yıkımını engellemek için çatıya çıkan aileyi polis ikna etti!

Kayseri Talas'ta hazine arazisi üzerine inşa ettikleri ev ve ahırın yıkılmasını önlemek için av tüfeğiyle çatıya çıkan aynı aileden 3 kişiyi polis ikna etti.

Derimer İnşat Danışmanlık Otomotiv Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derimer İnşat Danışmanlık Otomotiv Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akan ve Şükrü Tolga Fırat tarafından kuruldu.

Has Plus Yapı Makina İnşat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Plus Yapı Makina İnşat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza İşler tarafından kuruldu.

DMRS Otomotiv İnşat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMRS Otomotiv İnşat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azat Götaş tarafından kuruldu.

cihan inşat Avrupark Bahçekent teslimleri Haberi

cihan inşat Avrupark Bahçekent teslimleri

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent teslimleri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Avrupark Bahçekent Bahçekent Hayat Meydanı projesinin yan tarafında hayata geçiriliyor. Avrupark Bahçekent projesi 78 bin 639 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Avrupark Bahçekent Evleri 1380 adet daire ve 72 adet dükkandan meydana geliyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Avrupark Bahçekent projesi 1 oda 1 salon daireler 60 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 100 metrekare ile 120 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 145 metrekare ile 150 metrekare, 4 oda 1 salon daireler 160 metrekare ile 165 metrekare arasında alanlara sahip.


Ön talep sürecinin devam ettiği Avrupark...