29 / 04 / 2024

Cihan Kebap şubeleri

Cihan Kebap şubeleri

Cihan Kebap, ikinci şubesini Park Oran'da görkemli bir törenle açtı. Yılların vermiş olduğu deneyimle Türk mutfağının lezzetlerini bir araya getiren Cihan Kebap misafirlerine unutamayacakları lezzetler sunuyor.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Migros'ta dana tandır 329 TL’ye, kebap köfte harcı 199,90 TL’ye, Paşabahçe kavanoz 11,50 TL’ye düştü!

Migros’ta 17 Ağustos’tan itibaren başlayan indirim kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. Bu kapsamda, Migros’ta dana tandır 329 TL’ye, kebap köfte harcı 199,90 TL’ye, Paşabahçe kavanoz 11,50 TL’ye İşte 19 Ağustos Cumartesi Migros fiyat listesi...

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Sercan Cihan tarafından kuruldu.

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile  Aman Ullah Towhıdı tarafından kuruldu.

Cihan Ekşioğlu kimdir?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu kimdir? Cihan Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cihan Ekşioğlu'nun biyografisi...

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Cihan Orhan tarafından kuruldu.

Cihan Paçacı: Kentsel dönüşüm programı ile gereken tedbirler alınsın!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem ile ilgili açıklamalar yaptı. Cihan Paçacı: "Türkiye'nin deprem bölgelerindeki tüm binalar yeniden elden geçirilsin."dedi.

Bursa Kebap Evi yurt dışına açılıyor! 

Bursa Kebap Evi markasının Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı, yurt dışında da şube açacaklarını açıkladı. Cem Helvacı, "İran'a giren ilk Türk zincir restoran biz olacağız." dedi...

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EKS Cihan Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Ekşi tarafından kuruldu.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Bursa Kebap Evi’nden Birleşik Arap Emirlikleri’ne üç şube! 

Bursa Kebap Evi, yatırım ataklarına Birleşik Arap Emirlikleri’nde üç şube birden açarak devam ediyor. Toplamda 750 Bin Dolar yatırımla Abu Dhabi Deerfields Mall ve Dubai City Walk’ta şube açacak olan Bursa Kebap Evi, Arap yatırımcıların markajına girerek One Stop Khalifa City şubesi için MBI Mubarak

Cihan Kolip'ten Ekrem Yüce'ye kentsel dönüşüm mesajı!

İYİ Parti'nin Sakarya Büyükşehir adayı Cihan Kolip, seçimi kazanan Ak Parti adayı Ekrem Yüce'yi kutlarken deprem gerçeğine karşı kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesi çağrısını yaptı.

Cihan Kebap şubeleri Haberi

Cihan Kebap şubeleri


1983 yılından beri hizmet veren Cihan Kebap, ikinci şubesini Park Oran'da görkemli bir törenle açtı. Yılların vermiş olduğu deneyimle Türk mutfağının lezzetlerini bir araya getiren Cihan Kebap misafirlerine unutamayacakları lezzetler sunuyor. Deneyimini, hizmetlerine ve yemeklerine yansıtan Cihan Kebap'ta birçok yemek en orijinal halleriyle yer alıyor. Cihan Kebap'ın sahibi Abdurrahman Karaahmetoğlu, eşsiz lezzetlerle üstün hizmet kalitesini benimsediklerini, misafirlerinin damaklarında leziz tatlarla ayrılmasını hedef edindiklerini söyledi. 


Sabah...