04 / 05 / 2024

Cihangir apartman Kenan İmirzalıoğlu

Cihangir apartman Kenan İmirzalıoğlu

Karadayı dizisinin başarılı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu sahibi olduğu apartmanla dudak ısırtıyor. Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir’in en güzel dairesini kendisine sakladı.

Orhan Pamuk'un yaşadığı Cihangir'deki Taray Apartmanı yıkılıyor! 50 yıllık apartmanda tahliye süreci başladı!

Cihangir Zindan Sokak'ta yer alan 50 yıllık Taray Apartmanı 'Kentsel Dönüşüm Yasası' kapsamında yıkılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Melisa Şenolsun Cihangir'e taşındı!

Son olarak Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna katılan oyuncu Melisa Şenolsun Cihangir'e yerleşti.

Seda Sayan Cihangir'deki otel projesinden vazgeçti!

Dokuz yıl önce Cihangir’de bir apartman satın alan Seda Sayan, otel yapmak istediği mülkün tarihi eser statüsünde olduğunu öğrenince, projeden vazgeçti.

Gayrimenkul zengini kadın Cihangir'deki evinde öldü!

Cihangir'de bir apartmanın 6. katında yaşayan Gayrimenkul zengini kadın evinde ölü bulundu. Kadının deniz manzaralı evinden 8 ton çöp çıktı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki iki oteli kapandı!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki iki oteli kepenk indirdi. İmirzalıoğlu, otellerin müşterisi azalınca otelleri apartmana çevirmeye karar verdi.

İşte Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çiftinin Emirgan'daki villası!

Evlendikten sonra Cihangir'deki apartman dairesinden Emirgan'daki lüks bir villaya taşınan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın evi ilk kez görüntülendi.

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti Cihangir’deki evinden taşındı!

Kenan İmirzalıoğlu’nun Cihangir’deki dairesinden Sinem Kobal’ın ısrarıyla taşındığı ortaya çıktı. Kobal, mahallede fazla gürültü olduğu ve kavgalar yaşandığı için Emirgan’a taşınmak istemiş.

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'deki evini 6 bin dolara kiraya verdi!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’la evlendikten sonra Cihangir’de oturduğu evi boşaltıp, kiracı bulmak için emlakçıya vermişti. Daire Hollanda Konsolosluğu’nda çalışan birine 6 bin dolara kiraya verildi.

Ahmet Misbah Demircan'dan Cihangir sakinlerine ziyaret!

Ahmet Misbah Demircan, Cihangir Akyol Sokak’ta bulunan beş katlı binada çıkan yangının ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Demircan, apartman sakinlerine ’geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Ata Demirer Cihangir’deki evini 12 bin TL'ye kiraya verdi!

Eski eşi Özge Borak’la 2.5 yıl yaşadığı evi kiraya vermeye çalışan Ata Demirer, sonunda muradına erdi. Cihangir’deki deniz manzaralı lüks apartman dairesine 1.5 yıldır kiracı arayan komedyen, sonunda 12 bin TL’ye oturacak birini buldu.

Kenan İmirzalıoğlu Küçükköy'den 1 milyon TL'ye ev aldı!

21 Mayıs'ta Sinem Kobal'la Ayvalık'ta evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu, bu bölgenin sevdalısı oldu. Cihangir ve Marmaris'te birçok gayrimenkulü bulunan ünlü oyuncu, Küçükköy'de 1 milyon liraya tarihi taş ev aldı.

Kenan İmirzaloğlu ve Sinem Kobal çifti yeni evlerine taşınacak!

Kenan İmirzaloğlu ve 1 yıldır aşk yaşadığı Sinem Kobal bu yaz evlenecek. Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'de son 4 yıldır oturduğu bekar evinden taşınacak.

Kenan İmirzalioğlu Cihangir'den bina mı alacak?

Gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan Kenan İmirzalıoğlu; Balat, Tarlabaşı, Karaköy gibi semtlerden birçok ev alan, adı 'Yeni Emlak Kralı'na çıkan Kenan İmirzalıoğlu'nun bu kez hevesi kursağında kaldı.

Cihangir apartman Kenan İmirzalıoğlu Haberi

Cihangir apartman Kenan İmirzalıoğlu

Yatırımlarını gayrimenkule yapan ve ‘Yeni Emlak Kralı’ olarak gösterilen Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir’in en güzel dairesini kendisine sakladı.İstanbul’un en gözde semtlerinden Cihangir’de birçok gayrimenkule olan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, en değerli evde kendisi oturuyor. Ünlü oyuncunun oturduğu evin manzarası İstanbul’un en güzel manzarasına sahip.



DEĞERi 10 MiLYON


Cihangir Sanatkarlar Parkı’nın yanında 7 katlı binanın en üst katını kendisine ayıran oyuncu, camdan baktığında tarihi yarımadayı görüyor. İmirzalıoğlu’nun sahip olduğu binanın değeri yaklaşık 10 milyon lira.



SARAY’A KARŞI


Sanatçı camdan baktığında görüş alanına Süleymaniye ve Sultan Ahmet camilerini, Ayasofya, Topkapı Sarayı gibi tarihi yapıtlar olmak üzere, Galata Kulesi, Galata Köprüsü, Boğaziçi Köprüsü ve Kız Kulesi’ni...