23 / 05 / 2024

Cihangir nostalji haberleri

Cihangir nostalji haberleri

İstanbul Beyoğlu'ndaki Cihangir Mahallesi'nde 5 katlı apartman yapmaya müsait arsa, 18 bin liradan satışa çıkarılmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

Katlanabilen telefon Huawei P50 Pocket 3 bin TL indirimde! Yeni teknoloji ve nostalji! 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Huawei, en beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan Huawei P50 Pocket'a 3 bin TL indirim uyguladı! Yeni teknoloji ile nostalji yaratan bu telefonun fiyatları şok edecek! Peki, Huawei P50 Pocket fiyatları ne kadar? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Murat Şahbaz ve Yaşar Turan ortaklığında kuruldu.

Orhan Pamuk'un yaşadığı Cihangir'deki Taray Apartmanı yıkılıyor! 50 yıllık apartmanda tahliye süreci başladı!

Cihangir Zindan Sokak'ta yer alan 50 yıllık Taray Apartmanı 'Kentsel Dönüşüm Yasası' kapsamında yıkılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Didem Kınalı, Cihangir'den ev aldı!

Oryantal Didem Kınalı, Cihangir’de 1.5 milyon TL’ye bir konut satın aldığını duyurdu. Kınalı, "Son kuruşuma kadar verdim. İçini çalıştıkça yaptıracağım" dedi.

Melisa Şenolsun Cihangir'e taşındı!

Son olarak Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna katılan oyuncu Melisa Şenolsun Cihangir'e yerleşti.

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Kaya tarafından kuruldu.

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Kaya tarafından kuruldu.

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi açıldı!

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından açıldı.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Cihangir'de 48.8 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beyoğlu ilçesi, Cihangir mahallesinde bulunan 217 metrekarelik evi satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 48 milyon 819 bin 444 TL olarak belirlendi.

Cihangir nostalji haberleri Haberi

Cihangir nostalji haberleri

İstanbul'un Beyoğlu İlçesi Cihangir Mahallesi'nde bulunan bir arsa, 1950 yılında 18 bin liradan satışa çıkarılmış. Cihangir'de satılık arsa, 5 katlı apartman yapmaya müsaitmiş...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; Cihangir'de arsanın satışa çıkarıldığı 1950 yılında Reşat Altın 39 lira değerindeymiş...


Haberin devamı için tıklayın!


Emlakta nostalji haberleri için...