03 / 05 / 2024

Cihat Albayrak

Cihat Albayrak

Feza Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cihat Albayrak tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

Orhan Albayrak kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor?

Orhan Albayrak hangi üniversitede eğitim aldı? İstanbul Ticaret Odası’nda hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Orhan Albayrak’ın hayatı...

Yassıada, yıllık 4.2 milyon TL'ye Albayrak Grubu'na kiralandı!

Adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2013 yılında "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" şeklinde değiştirilen Yassıada’nın işletmesi Albayrak Grubu’na verildi.

Menteş Albayrak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Denetim başkanı Menteş Albayrak kimdir? Menteş Albayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Menteş Albayrak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Menteş Albayrak'ın hayatına dair merak edilenler.

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esra Albayrak tarafından kuruldu.

Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Öürk tarafından kuruldu.

Alk Nas İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Alk Nas İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Cihat Albayrak tarafından kuruldu.

Yarım asırdır altına yatırım yapıp kazanan ekonomist Cihat Çiçek altın fiyatlarının ne zaman uçacağını açıkladı

Uzun yıllar altın sektörüyle ilgilenen ekonomist Cihat Çiçek altın fiyatlarıyla ilgili büyük bir iddiada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak çıkışı: Çok çaba sarf etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Töreni’nde 'Karadeniz'de keşfedilen gazın ne zaman kullanıma gireceğini' açıkladı. Erdoğan konuşmasında eski bakan Berat Albayrak hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Yarım asırdır altın piyasasını takip eden ünlü ekonomist Cihat Çiçek altının yükseleceği tarihi ve rakamı açıkladı

Altın yatırımcılarının yakından takip ettiği ünlü ekonomist Cihat Çiçek, altın fiyatları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sira Çevre Düzeni İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sira Çevre Düzeni İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Cihat Albayrak tarafından kuruldu.

Berat Albayrak’ın, ‘Burası Çok Önemli’ kitabı satışa çıkıyor! Kapakta, dillere pelesenk olan cümlesi var

Bir dönem Enerji Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlerinde bulunduktan sonra görevden, ‘’Affını’’ isteyerek bakanlığı bırakan Berat Albayrak’ın, ‘’Burası Çok Önemli’’ adındaki kitabı, 11 Mart Cuma günü tüm kitapçılarda yerini alacak…

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahındaki arazisi imara açıldı iddiası!

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergahındaki ‘tarla’ vasfına sahip arazinin, proje planlarına onay verilmesiyle beraber kesin olarak imara açıldığı ileri sürüldü.

Sinan Albayrak Göktürk'ten ev aldı!

Şu sıralar Kanunsuz Topraklar dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Sinan Albayrak, Göktürk'ten 5 milyon TL'ye ev aldı. 

Cihat Albayrak Haberi

Cihat Albayrak

Feza Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cihat Albayrak tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu. 


Feza Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1  YAPI MALZEMELERİ GRUBU:  Madde..3- Şirketin maksat ve mevzuları başlıca şunlardır ; a-   Yurt içinde ve yurt dışında yapı malzemelerinde kullanılan demir, çimento, tuğla kiremit,kireç, kum, çakıl, mıcır, kereste, inşaat armatürleri, parke, lambir, cam işleri,  inşaat tesisat malzemeleri, yer karoları, seramik mermer, granit, duvar kağıdı, yağlı boya (suya-ısıya) izalasyon malzemeleri imalatını yapmak, almak, satmak,  ithalat ve ihracatını yapmak. b-   Her türlü yapının, binanın, fabrikanın yıkım, tadilat, şap, sıva ve her türlü inşaat işçilik  işlerini yapmak, yaptırmak hizmet gurupları oluşturmak. Bu konuda özel kuruluş...