17 / 05 / 2024

Çıldır Küçük Sanayi Sitesi temeli atıldı mı

Çıldır Küçük Sanayi Sitesi temeli atıldı mı

Çıldır Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan Küçük Sanayi sitesinin temeli atıldı. Temel atma törenine Çıldır halkı da katıldı.

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

İstanbul Kalesi Seyahat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

İstanbul Kalesi Seyahat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Yıldırım tarafından açıldı.

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Burcu Cem Yıldırım Mimarlık Müteahhitlik Ve Mimari Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Burcu Cem Yıldırım Mimarlık Müteahhitlik Ve Mimari Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Tic.Ltd.Şti 10 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Cem Yıldırım ve Burcu Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Kırklareli Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açıldı!

Kırklareli Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından 5 bin metrekarelik alanda yaptırılan Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açıldı. Belediye Başkanı Lütfü Karaman, site ile ilgili açıklama yaptı.

Folkart'tan İzmir Ildırı Körfezi Projesi'ne destek!

İzmir lldırı Körfezi Projesi, Çeşme'ye hayat verecek. Bakan Mehmet Özhaseki, "Çeşme, 12 ay yaşayacak" vurgusunu yaptı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "İlgi, Çeşme'nin üzerinde olacak" dedi.

Hür Yapı İnşaat Emlak Petrol Ürünleri Gıda Sağlık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Ataşehir Şubesi açıldı!

Hür Yapı İnşaat Emlak Petrol Ürünleri Gıda Sağlık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Ataşehir Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi için Bakanlık'la görüşüldü!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, göreve gelmelerinin üzerinden geçen 2 yılı değerlendirdi. Kurt, yılan hikayesine dönen Küçük sanayi sitesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı ile görüştüğünü ve taleplerini ilettiğini aktardı.

Diyarbakır küçük sanayi sitesinde hafriyat çalışmaları sona yaklaştı!

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde yapılması için büyük uğraş verilen küçük sanayi sitesinin hafriyat çalışmalarında sona gelindi.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'ı yıkıp yeniden inşa edeceğiz!

Türkiye’de örnek kentsel çalışmalarından biri de Bursa’nın Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Yıldırım Belediye Başkanı Edebali “Yıldırım’ı yıkıp yeniden inşa ederek, marka değerini artıracağız” dedi.

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Serap Birdal ve Ajlan Birdal Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beylikdüzü'nde açıldı.

Yıldırım Maltepe Cami bitişiğindeki 4 katlı bina yıkıldı!

Bursa’ya yeni yollar kazandırmak hedefiyle her gün bir binayı kamulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde musalla taşı bile bulunmayan bir camiyi avlu, şadırvan ve cenaze kaldırılabilecek ekipmanlara kavuşturmak için düğmeye bastı.

Çıldır Küçük Sanayi Sitesi temeli atıldı mı Haberi

Çıldır Küçük Sanayi Sitesi temeli atıldı mı

Çıldır Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan Küçük Sanayi sitesinin temeli atıldı.


AK parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci, Ak Parti milletvekili adayları Prof. Dr. Orhan Atalay ve Veterinet Hekim Yunus Baydar, İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, İl Genel Meclis Üyesi Etem Özcan, Kurum Amirleri ve Çıldır Halkının katılımıyla gerçekleşen temel atma töreninde Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ; Çıldır Halkına verdiğimiz sözleri yeri getirmek için canla başla çalışıyoruz. Bugün temelini atacağımız sanayi sitesi projesinin onaylanmasında emeği geçen sayın AK Parti Ardahan Milletvekilimiz Orhan Atalay´a da sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Sanayi sitemizle 10 iş yerimiz hizmet verecek olup, kış gelmeden faaliyete geçirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Verdiğimiz sözleri yerinde getirmenin gururuyla burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür...