02 / 05 / 2024

Çilek Dalmaçyalı serisi

Çilek Dalmaçyalı serisi

Türkiye’nin uluslararası markası Çilek, yeni tasarımı Dalmaçyalı Karyola ile çocukların yeni oda arkadaşı oluyor. Beyaz üzerine siyah puanlarla dizayn edilen yeni tasarımı Dalmaçyalı Karyola ile hem kız hem de erkek çocuklarının odalarını süslüyor....

Binalarda ısı yalıtımı neden önemli?

Dalmaçyalı - Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, binaların karbon salınımının yüzde 40'ından sorumlu olduğunu belirtti. Tayfun Küçükoğlu, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.

Orka Enez serisi, ahşabın yalın şıklığını yansıtıyor!

Doğanın yalın güzelliğinden ilham alan ENEZ serisi pratik çözümler sunarak banyoları metropol insanının ruhuna dokunan yaşam alanlarına dönüştürüyor.

Çilek, Trio ile genç odalarına yeni bir soluk getiriyor!

Trio serisiyle, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Trio serisiyle odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven gençler için yalın tasarımı minimalist çizgilerle buluşturan Çilek, sunduğu ekstra çözümlerle de gençlerin yaşam alanlarına mutluluk katıyor.

Villeroy and Boch Xentric karo serisi ile yalın beton görünümü!

Yaşam alanlarında yalın bir tarzın benimsendiği trend devam ederken; minimal bir dekorasyon ile eski endüstriyel binalarda, geniş ve açık odalarda yaşama ve çalışma atmosferi yaratılması hala cazibesini koruyor.

Çilek'ten at ve atçılık tutkunları için Royal serisi!

Çilek, at ve atçılık tutkunları için Royal serisini üretti. Royal serisi at figürleri ve atçılığı anımsatan detaylarıyla çiftlik hayatını seven gençlerin beğenisine sundu.

Çilek Romantic bebek odası serisi!

Bebek odası denince akla gelen ilk marka Çilek, genç odası olarak beğenilen Romantic serisini şimdi de bebek odası olarak uyarladı. Beyaz ve klasik detayları seven ebeveynlerin tercihi Romantic Serisi, minik melekler için özel tasarlandı

Egepen Deceuninck’ten yeni Legend serisi!

Egepen Deceuninck’in yeni serisi Legend, en zorlu hava koşullarında bile pencere ve kapılarda mükemmel ses ve ısı yalıtımı sağlıyor. Legend Serisi, 14 farklı renk seçeneği ile mekânların mimarisi ve dekorasyonuyla uyum içinde olmasını sağlıyor.

Çilek, son serisiyle genç kız odalarını saraya dönüştürüyor!

Çilek, son olarak tasarladığı 'Sultan' serisi, serinin öne çıkan modülleriyle genç kız odalarını saray dairesine dönüştürüyor.

Çilek'ten son model araba karyola!

Çilek, yeni ürün serisi “GTI Araba Karyola” ile otomobil tutkunu çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Görünümü ile son model bir arabayı andıran GTI, Türkiye’de ilk kez kullanılan teknolojisiyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

Çilek, GTI Araba Karyola ile hayalleri gerçeğe dönüştürüyor!

Çilek, yeni ürün serisi “GTI Araba Karyola” ile otomobil tutkunu çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Görünümü ile son model bir arabayı andıran GTI, Türkiye’de ilk kez kullanılan teknolojisiyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

Çilek Mobilya First Class serisi ile çocukları bulutlara çıkarıyor!

Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, Nisan ayında satışa sunduğu First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor.

Vitra Dream serisi klasik tutkunları içi üretildi!

VitrA Dream serisi küvette yıkanmanın rahatlığını yaşamak isteyenler için tasarlandı.VitrA’nın ayaklı klasik küveti Dream, şık ve yalın tasarımı ile klasik çizgilerden vazgeçemeyenlere hitap ediyor.

Çilek Dalmaçyalı serisi Haberi

Çilek Dalmaçyalı serisi

Bebek, çocuk ve genç odalarının uzman markası Çilek, çocukları bu kez sevimli, farklı, yeni ve özel tasarımı Dalmaçyalı Karyola ile sevindiriyor.


Çocukların güvenliği için titiz tasarımlar yapan Çilek, beyaz üzerine siyah puanlarla dizayn edilen yeni tasarımı Dalmaçyalı Karyola ile hem kız hem de erkek çocuklarının odalarını süslüyor.


Tamamen Çilek’e özgün bir tasarımla çocukların yeni oyun arkadaşı olan Dalmaçyalı Karyola, çocukların hayal ettikleri odalarında karyola ile uyumlu yatak örtüsüyle de onlara hayvan sevgisini kazandırmayı amaçlıyor.


Çilek’in özgün tasarım ve standartlarda ürettiği Dalmaçyalı karyola uluslararası kalite kriterlerine uygunluğuyla da öne çıkıyor. Yatak örtüsü ve nevresim gibi aksesuarlarla tamamlanan Dalmaçyalı Karyola uluslararası standartlarda E1 ve GS sertifikaları ile yüksek güvenlik ve kalite belgelerine...