28 / 04 / 2024

çilek genç odası fiyatları

çilek genç odası fiyatları

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yaz tatilinin sonuna gelen minikler "Çilek Odaları"yla yeni ders yılına hazırlanıyor. Çilek'in yüzde 40'a varan indirim kampanyası, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle ağustos ayında da uygulanıyor.

İstikbal’den net %15 indirim fırsatı! İstikbal 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mobilya markası İstikbal, yatak odasından genç odasına pek çok üründe net %15 indirim kampanyası başlattı.

Genç odasında bomba indirim İstikbal’den geldi! Dev kampanyalı fiyatlarla 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken İstikbal, indirimli fiyatlarıyla herkesin yüzünü güldürecek. Türkiye’nin sevilen mobilya markası olan İstikbal yapmış olduğu Okula Dönüş kampanyası ile dev indirim uygulamaları ile genç odası paketleri sizleri bekliyor. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Genç bu haber sizi ilgilendiriyor! Dev kampanya başladı

Koçtaş’tan gençlere yönelik kampanya. Buna göre genç odası içim gerekli olan malzemelerde indirime gidildi.

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

İzmir'in genç mimarlarının heyecanlı yarışı!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından genç mimarlar için kent bulmacası etkinliği düzenlendi. Mimarlar, Kültürpark'ın dört yanına dağılarak mekan bulmacası oyunu oynadı.

Çilek’in indirim rüzgarı seni çağırıyor!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisindeki tematik ürünleriyle ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek’te indirim rüzgarı devam ediyor.

Selma Çilek evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Moda tasarımcısı Selma Çilek, Akatlar’da site içindeki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi çifti modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi dairelerinde 7 yıldır yaşıyor.

Çilek bebeklerin sağlıklarına özen gösteriyor!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor.

Çilek, Trio ile genç odalarına yeni bir soluk getiriyor!

Trio serisiyle, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Trio serisiyle odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven gençler için yalın tasarımı minimalist çizgilerle buluşturan Çilek, sunduğu ekstra çözümlerle de gençlerin yaşam alanlarına mutluluk katıyor.

İder Mobilya, Rimini Genç Odası pembenin büyüsünü evlere taşıyor!

Gençlere kendilerini ait hissedip keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları sunan İder Mobilya, pembe detaylı Rimini Genç Odası ile kızların hayallerle dolu dünyasına konuk oluyor.

İMO Bursa Şubesi genç mühendislerle biraraya geldi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, 9 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, 'Geleneksel 19 Mayıs Gecesi'nde coşkuyla kutladı.

Çilek’ten Ankara’ya 2 yeni mağaza!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurtiçindeki varlığını genişletmeye devam ediyor. Çilek, Anakaralı ailelerle buluşmaya devam etmek için Anakara’daki mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Çilek'ten at ve atçılık tutkunları için Royal serisi!

Çilek, at ve atçılık tutkunları için Royal serisini üretti. Royal serisi at figürleri ve atçılığı anımsatan detaylarıyla çiftlik hayatını seven gençlerin beğenisine sundu.

çilek genç odası fiyatları Haberi

çilek genç odası fiyatları

Çilek'in yüzde 40'a varan indirim kampanyası ağustos ayında da devam ediyor.


Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yaz tatilinin sonuna gelen minikler "Çilek Odaları"yla yeni ders yılına hazırlanıyor. Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek'in yüzde 40'a varan indirim kampanyası, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle ağustos ayında da uygulanıyor.


Çilek, seri sonu indirimine ek olarak, bazı fırsat ürünlerinde geçerli özel indirim oranları da sunuyor.


Markanın, teknolojik aksamlar ekleyerek son model bir arabaya dönüştürdüğü GTI Araba Yataklar, opsiyonel müzik sistemi, ışık ve sesleri kontrol eden uzaktan kumandası, LED ışıklı arka sinyali, tampon tasarımı üzerinde panjuru, body kit ve sis farları, üç boyutlu egzoz tasarımı, LED ışık efektli yıldız jantı ve koruma amaçlı sünger dolgulu deri iç döşemesi ile çocukları hayal dünyalarının başkahramanı yapıyor.


Yeni serisi uçak temalı...