29 / 04 / 2024

çilek indirim 2015

çilek indirim 2015

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yüzde 40'a varan indirim kampanyasını yeni ders yılına hazırlananlar için sürdürüyor. Çilek mağazalarında yeni ders yılına hazırlanan minikleri bekliyor.

Çilek'in indirim kampanyası Ağustos'ta da devam ediyor!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yaz tatilinin sonuna gelen minikler "Çilek Odaları"yla yeni ders yılına hazırlanıyor. Çilek'in yüzde 40'a varan indirim kampanyası, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle ağustos ayında da uygulanıyor.

TOKİ 2018'de indirim kampanyası yapacak mı?

2018 yılında 70 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ 2015, 2016 ve 2017 yıllarında indirim kampanyası düzenlemişti Peki TOKİ 2018'de indirim kampanyası yapacak mı?

TOKİ indirim 2017 kampanya şartları!

TOKİ indirim 2017 kampanya şartlarına göre yüzde 20 indirimden yararlanmak isteyenlerin gayrimenkullerini 2015 yılı sonuna kadar almış olmaları gerekiyor...

Çilek’in indirim rüzgarı seni çağırıyor!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisindeki tematik ürünleriyle ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek’te indirim rüzgarı devam ediyor.

Çilek Mobilya, Bratislava’da mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde, tematik ürünleriyle büyük beğeni kazanan marka Çilek, yurt içi ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılında yurt dışında 20 mağazaya imza atan Çilek, son olarak Slovakya’nın Bratislava'da mağaza açtı.

TOKİ indirim kampanyası 2016 ne zaman başlıyor?

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) geçtiğimiz yıl beklenen 2015 indirim kampanyasını yapmıştı, peki 2016 yılı içinde de bir indirim kampanyası yapacak olan TOKİ, indirim kampanyasını ne zaman başlatacak?

Çilek Mobilya'da indirimlerine 2016'da da devam edecek!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, firmanın yoğun ilgi gören indirim kampanyası, Ocak 2016'da da devam edecek. Çilek Mobilya'da birçok üründe yüzde 40'a varan indirim oranları bulunuyor.

TOKİ 2016'da indirim kampanyası yapacak mı?

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) geçtiğimiz yıl beklenen 2015 indirim kampanyasını yapmıştı. Peki TOKİ 2016'da indirim kampanyası yapacak mı?

Kaşmir Göl Evleri'nde 31 Aralık'a kadar yüzde 10 indirim!

Ankara Kaşmir Göl Evleri projesinde 31 Aralık 2015 tarihine kadar 50 daireye özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Kaşmir Göl Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL yerine 297 bin TL'den başlıyor...

Çilek Mobilya'da yüzde 40'a varan indirim fırsatı!

Türkiye’nin sevilen markası Çilek, Aralık ayına özel indirim kampanyasıyla yüzleri güldürüyor. Çilek, yüzde 40’a varan indirim fırsatlarıyla 2015’i uğurlamaya hazırlanıyor.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

Hiper Gayrimenkul'tan EMLAK 2015 Fuarı'na özel yüzde 15 indirim fırsatı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor

Hiper Gayrimenkul'tan EMLAK 2015 Fuarı'na özel yüzde 15 indirim fırsatı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor

Hiper Gayrimenkul ve 24 GPY'den Emlak 2015 Fuarı yorumu!

Hiper Gayrimenkul, EMLAK 2015 Fuarı'na özel yüzde 15 indirim ile start verdi. Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonlarını kurmaya hazırlanan 24 GPY, İstanbul’da düzenlenen CNR Emlak 2015 fuarında yatırımcılarla buluştu.

çilek indirim 2015 Haberi

çilek indirim 2015

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yüzde 40'a varan indirim kampanyasını yeni ders yılına hazırlananlar için sürdürüyor.


Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, çocuklarının yaşam alanlarında mutlu ve rahat zaman geçirmesini isteyen aileler, tercihini Çilek'ten yana kullanıyor. Çilek'in uzman tasarım ekibi tarafından çocuk sağlığı düşünülerek tasarlanan odaları, yüzde 40'a varan indirim oranlarıyla Çilek mağazalarında yeni ders yılına hazırlanan minikleri bekliyor.


Futbolsever çocuklar için tasarlanan serinin her detayı dünyaca ünlü stadları andırıyor. Yatağı, çalışma masası, çalışma sandalyesi ve dolabıyla ortamı stadyuma dönüştüren Football serisi, perdeden halıya, banktan top filesine kadar tüm mobilya ve aksesuarlarıyla, çocukları kendi sahalarının yıldızı yapıyor.


Araba meraklısı minikler için tasarlanan Champion Racer ve Carbeds ürün serisi de çocukların odalarında eğlenceli ve keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Champion Racer serisi içerisinde yer...