14 / 05 / 2024

çilek mobilya ığdır

çilek mobilya ığdır

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, Iğdır, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te açılan yeni mağazalar ile Türkiye'de toplam 169 satış noktasına ulaştı. Çilek Mobilya Türkiye'de 23 tane daha yeni mağaza açmayı planlıyor...

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Kredili konut satışları mobilya sektörünü de hareketlendirdi!

Kredili konut satışları ve düğün sezonunun başlaması mobilya sektörünü de hareketlendirdi...

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle mobilya sektörü de canlandı!

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini son yılların en düşük seviyelerine düşmesiyle Ordu'da emlak ve inşaat sektörünün yanı sıra mobilya sektörünü canlandırdı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işlerini hükümlüler yapacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işleri hükümlüler tarafından yapılacak. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, bu iş birliğinin, hükümlülerin gelişimine de katkı sağlayacağını aktardı.

Mobilya sektörü rotayı Rusya pazarına çevirdi!

Bu yıl iç pazarda yüzde 8-10 daralma bekleyen mobilya sektörü, rotayı Rusya pazarına çevirdi. Sektör, iki ülke arasındaki ilişkilerin düzelmesi ve inşaat yatırımlarının büyümesiyle Rusya pazarına ihracatı bir yılda yüzde 82,3 artırdı. 

Mobilya sektörü yüzde 8 KDV istiyor!

Döviz kurlarındaki artış ve hammaddeye gelen zamlar nedeniyle son iki yılda maliyetleri iki katına çıkan mobilya sektörü darboğaza girdi. Geçtiğimiz günlerde önemli hammadde üreticileriyle bir araya gelen sektör temsilcileri, KDV oranının yüzde 8'e inmesini istiyor.

KDV düzenlemesiyle mobilya sektörü nefes aldı!

MOSDER Başkanı Nuri Öztaşkın, son yıllarda satışlardan memnun olmayan mobilya sektörünün KDV düzenlemesiyle satışlarını artırdığını söyledi.

KDV indirimi mobilya sektörünü hareketlendirdi!

Yıldız Mobilya Genel Müdürü Mesut Yıldız, KDV oranının 3 ay süreyle yüzde 18’den 8’e düşürülmesinin mobilya sektörünü hareketlendirdiğini söyledi.

ÖTV ile KDV indirimi mobilya sektörünü hareketlendirdi!

ÖTV’nin sıfıra çekilmesi ve KDV’nin yüzde 8’e düşürülmesi mobilya sektöründe hareketli dönemi başlattı. Davut Karaçak, iyileştirme oranlarının, satışları olumlu yönde etkilediğini söyledi.

İndirim inşaat ve mobilya sektörünün yüzünü güldürdü!

İnşaat ve mobilya sektöründe vergi oranları ve tutarlarda değişikliğe gidilmesi sektörlere umut ışığı oldu. İş adamları, düzenlemeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Mobilya sektöründe stoklar eriyecek!

2016'da mobilya sektöründe satışlar azaldığı için firmaların elinde stoklar oluştu. Sektör temsilcileri, stokların fuarların etkisiyle erimesini hedefliyor. Mobilyacılar KDV düzenlemesiyle büyüme bekliyor.

Mobilya sektöründeki KDV'nin yüzde 8'e düşürülmesi için teklif verildi!

3065 Sayılı Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi. Teklif ile, mobilya sektörü için geçerli olan yüzde 18'lik KDV oranının yüzde 8'e düşürülmesi öngörülüyor.

çilek mobilya ığdır Haberi

çilek mobilya ığdır


Konsept mağazacılık anlayışıyla yurt içindeki büyümesine devam eden Çilek, şubat ayı içinde 4 yeni mağaza daha açtı.


Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, Çilek, Iğdır, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te açtığı yeni mağazaları ile Türkiye'de toplam 169 satış noktasına ulaştı.


Çilek, Iğdır ve Osmaniye’de açtığı ilk mağazaları ile hizmet vermeye başladı, Kahramanmaraş ve Gaziantep'teki ikinci mağazalarını açtı. Yeni açtığı mağazalarla yaklaşık 2.500 metrekarelik alanda müşterilerine hizmet veren Çilek, Romantic, Black Pirate, Elegant, Flora ve BiConcept gibi birbirinden özgün bebek, çocuk ve genç odalarını sergileyecek.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, 2014 yılı içinde Türkiye'de 23 tane daha yeni mağaza açmayı planladıklarını belirtti. Alışveriş pastasında en büyük dilimi oluşturan İstanbul'da da yeni mağazalar açacaklarını ifade eden Çilek, burada daha da kuvvetleneceklerini,...