03 / 05 / 2024

çilek mobilya sağlığa uygun mobilya üretiyormu

çilek mobilya sağlığa uygun mobilya üretiyormu

Çilek Mobilya' nın E1 standardına uygun olarak ürettiği mobilyalar, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından kanserojen etkinin olmadığını gösteren TSE E 1 uygunluk belgelendirmesine layık görüldü....

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

Metal Yapı Grubu sağlık sektörüne giriyor!

İnşaat ve eğitimde faaliyet gösteren Metal Yapı Grubu, sağlığa da girmeyi planlıyor. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, onkoloji hastanesi kuracaklarını söylüyor. 

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Yasin Güven Uğur ve Omar Thamer A Alqudaımı ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara Siteler Mobilya Teşhir Yeri projesi açılışa hazır!

Siteler esnafının kalkınmasını sağlamak, Başkent’i yeniden mobilya sektörünün bir numarası haline getirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ‘Mobilya Teşhir Yeri Projesi’, açılışa hazır hale getirildi.

Çilek bebeklerin sağlıklarına özen gösteriyor!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor.

Çilek Mobilya, Bilecik'te yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Bilecik'te açıldı. Marmara Bölgesi'ndeki 61. mağazasını açan Çilek, 5 kıtada, 66 ülkede toplam 444 mağazaya sahip.

Mobilya alımında sağlıklı malzeme şart!

Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, "Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemelerden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı" ifadesini kullandı.

Mobilya alımında sağlıklı malzeme şart!

-Alfemo Pazarlama Müdürü Zoral: "Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemelerden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı" dedi.

Çilek Mobilya, sağlık ve güvenliği ön planda tutuyor!

Çilek mobilya, bebek, çocuk ve gençlerin kullanımı için tasarlanan ürünlerin güvenlik açısından risk barındırmaması ve kullanılan malzemelerin sağlığa zararlı olmaması gerektiği konusunda aileleri uyarıyor.

İş sağlığı ve güvenliği risk değerlendirmesi yönetmeliği 2015!

İşyerinde işin yürütülmesi sırasında çeşitli nedenlerden kaynaklanan sağlığa zarar verebilecek koşullardan korunmak amacıyla iş sağlığı ve güvenliği önem taşıyor. İşte, iş sağlığı ve güvenliği risk değerlendirmesi yönetmeliği 2015!

Kütahya Tavşanlı'ya sağlık kompleksi yapılacak!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, içerisinde aile sağlığı, ağız ve diş sağlığı ve kanser erken teşhis merkezleri ile 112 acil istasyonu bulunacak olan Tavşanlı Sağlık Kompleksi’nin yatırım programına alındığını bildirdi.

Sağlığa 2.2 milyar euroluk yatırım!

Sağlık Bakanlığı'yla sözleşme imzalayan Türkerler Holding, Etlik, İzmir Bayraklı ve Kocaeli'de sağlık entegre tesisi için yaklaşık 2.2 milyar euroluk yatırım yapmaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar...

çilek mobilya sağlığa uygun mobilya üretiyormu Haberi

çilek mobilya sağlığa uygun mobilya üretiyormu


Çilek açıklamasına göre, tasarımları ile hem çocuklar hem de ebeveynler için cezbedici olan mobilyalar, kullanılan hammaddeler ya da yanlış üretim tekniklerinden dolayı sağlığı tehdit edebiliyor. Mobilyalarda kullanılan bazı cila ve boyalar kanserojen maddeler içerebiliyor ve bu maddelerin uzun süre solunması veya bunları içeren mobilyalara temas edilmesi ciddi rahatsızlıklara yol açabiliyor. Çilek Mobilya sektörde dünyanın birçok ülkesinde temel kriter olan ve ihracatta büyük önem taşıyan TSE E1 Uygunluk Belgesi'ni alarak ürünlerinin çocukların sağlığına zarar vermediğini tescilledi.


Konuya ilişkin açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, TSE E1 Uygunluk Belgesi'nin üretimdeki temel malzeme olan suntalam ile ilgili olduğunu belirtti. Çilek, "E1 Belgesi, suntalamın içeriğindeki 'formaldehit' maddesinin sağlığa zarar vermeyecek düzeyde kullanıldığını gösteren, mobilya sektöründe başta Avrupa ülkeleri olmak...