04 / 05 / 2024

çilek mobilyanın nerelerde mağazaları var

çilek mobilyanın nerelerde mağazaları var

Çilek Mobilya, 2014 yılında 15 milyon lira yatırım yaparak, 50 yeni mağaza açmayı planlıyor. Çilek Mobilya açıklamasına göre, şirket, 2014 yılında çıkaracağı yeni tasarımları ve yatırımları ile daha çok çocuğa ulaşmayı hedefliyor...

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın!

İstanbul’da yumuşak zemin riskinin yüksek olduğu bölgelerin nereler olduğu olduğu sık sık araştırılıyor. İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın! 

Erdoğan doğal gazda yüzde 42'lik zammı müjdeledi! Bakın nerelerde geçerli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ibadethane ve cemevlerinde kullanılan doğal gaza 1 Ocak 2023 itibarıyla yüzde 42,73 indirim uygulanacağını duyurdu.

Her şey dahil düğün paketlerinde yüzde 32’ye varan indirim fırsatı! Rapsodi Mobilya 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rapsodi mobilyanın her şey dahil düğün paketlerinde, yüzde 32’ye varan indirimli fiyatları devam ediyor. 8 farklı modelde geçerli olan indirim kısa süre için geçerli olacaktır.İşte, Rapsodi mobilya düğün paketleri 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Çiftçilere müjde! Hükümetten 15 milyar liralık ek destek geliyor! Hangi çiftçi kaç lira destek alacak? 

Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan ek bütçeye göre, Tarım ve Orman Bakanlığı'na yaklaşık 15 milyar Türk Lirası ilave kaynak ayrıldığı belirtildi. 15 milyar Türk Lirası ek kaynağının nerelerde kullanılacağı da kalem kalem açıklandı. İşte çiftçilere sağlanacak yeni destekler...

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Naciye Sultan Sitesi'ndeki aidat sorunu yargıya taşındı!

İstanbul Ulus'taki milyon dolarlık Naciye Sultan Sitesi'ndeki aidat sorunu yargıya taşındı. 2009'daki aidatların nerelerde harcandığı belgelenemediği için dava açıldı.

Selma Çilek evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Moda tasarımcısı Selma Çilek, Akatlar’da site içindeki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi çifti modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi dairelerinde 7 yıldır yaşıyor.

Dünden bugüne mobilyanın X, Y ve Z’si!

X,Y ve Z olarak adlandırılan kuşaklar, niteliklerine, davranış tarzlarına ve alışveriş alışkanlıklarına göre değişkenlik göstermekte. Bu kuşaklar için mobilya markaları da kuşakların ilgisini çekmek için farklı tarzlarda ürünler geliştirerek dönemin tarzının bir nevi fotoğrafını çektiler.

Mobilya seçimi ruh halimizi etkiliyor!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) mobilyanın fiziksel ve ruhsal sağlığa etkileri paneliyle masaya yatırıldı.

Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi evlendi!

Çilek Mobilya'nın varisi, ünlü modacı Selma Çilek ile gayrimenkul zengini Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi, önceki gün Four Seasons'ta görkemli bir törenle vuslata erdi.

Çilek, tasarımlarını kopyalayan firmalara savaş açtı!

Çilek, patentli dizaylarının taklit satışını yapan firmalar için de yasal yollara başvurarak, söz konusu taklit ve benzer ürünleri piyasadan geri çektirmek için çalışmalar yapıyor.

çilek mobilyanın nerelerde mağazaları var Haberi

çilek mobilyanın nerelerde mağazaları var


Çilek Mobilya, 2014 yılında 15 milyon lira yatırım yaparak, 50 yeni mağaza açmayı planlıyor.


Çilek Mobilya açıklamasına göre, şirket, 2014 yılında çıkaracağı yeni tasarımları ve yatırımları ile daha çok çocuğa ulaşmayı hedefliyor.


5 kıtada 66 ülke ve 444 satış noktasıyla hizmet veren Çilek Mobilya, franchaise modeliyle mağazalar açarak tasarımlarını başka coğrafyalardaki çocuklarla da buluşturacak yeni pazarlara açılmayı planlıyor. 2013 yılında yüzde 12’lik büyüme hedefini yakalayan Çilek, 2014’te de yatırımlara devam ederek yüzde 21 oranında büyümeyi amaçlıyor.  


Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, yaptığı açıklamada, “Çilek olarak 2013 yılında 10 milyon TL yatırım yaparak ortalama yüzde 12'lik bir büyüme gerçekleştirdik. 2014' te de 25’i yurt içinde, 25’i yurt dışı olmak üzere 50 yeni satış noktası açmayı hedefliyoruz” dedi.


2014 yılında Endonezya, Yeni...