02 / 05 / 2024

Çilek MODEF EXPO

Çilek MODEF EXPO

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

MODEF EXPO'ya yoğun ilgi!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

Mobilya sektörüne MODEF EXPO morali!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektörün yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

MODEF EXPO Fuarı'nı 2 günde 7 bin 896 kişi ziyaret etti!

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO Fuarı'nı, ilk 2 günde yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Roll Mobilya MODEF'e hazır!

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Çilek Mobilya MODEF'e katıldı!

07-12 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF), İnegöl’deki Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası Fuar Merkezi’nde 33. kez kapılarını açtı.

Modex Expo 2014 Fuarı yarın kapılarını açılıyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 32'incisi düzenlenen MODEF EXPO Fuarı 4 Kasım'da kapılarını açıyor. İnegöl Fuar Merkezi'nde toplam 160 sektör temsilcisinin stant açacağı EXPO Fuarı'na yurtdışından yaklaşık 3 bin 500 ziyaretçi bekleniyor...

Çilek yeni tasarımlarıyla MODEF'te yer alacak!

Çilek, İnegöl 31. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda (MODEF) yeni tasarımlarını fuar katılımcıları ile buluşturacak. Çilek, 15-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek MODEF'te özgün tasarımları ile renkli standa ev sahipliği yapacak...

Çilek Mobilya, İSMOB'da 'Strawberry' serisini tanıtacak!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da yarın başlayacak farda Çilek, arabalı yatak, korsan ve prenses odası gibi mevcut serilerin yanı sıra en yeni tasarımı olan "Strawberry" serisi ile yerini alacak...

Taha Altaylı, Astana’da 2017 Expo oyunları için 1 milyar dolarlık proje yapacak!

Taha Group Başkanı Taha Altaylı, Astana’da gerçekleşecek 2017 Expo oyunları için eğlence merkezi ve büyük otel olmak üzere 1 milyar dolarlık proje yapılacağını ifade etti

Selami Gülay: Turizmciler EXPO 2016'nın içinde olmalı!

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Gülay, "Bizim hedefimiz 8 milyon misafiri EXPO 2016 Antalya'ya getirebilmek. Ancak bu turistleri, turizmciler getirecek, konaklatacak, misafir edecek" dedi

Çilek Mobilya İran'daki 10 konsept mağazasına 5 mağaza daha ekleyecek!

İran'ın farklı şehirlerdeki mağazalarında hizmet veren Çilek, 2014 yılında Türk markalarının bulunduğu ve Türk girişimciler tarafından yönetilen Tebriz Laleh Park'da açılacak mağaza ile İran'daki 15. satış noktasına ulaşacak.

Hande Yener Yeşilköy CNR Expo 'daki Emlak Fuarı 'nı ziyaret etti!

CNR Expo 'daki Emlak Fuarı 'nı ziyaret eden Hande Yener Anka Yapı 'nın Kadıköy 'de inşa ettiği Evim Kadıköy projesinden bir daire seçti. Yener 'in seçtiği daire 1 milyon 500 bin TL değerinde.

Çilek MODEF EXPO Haberi

Çilek MODEF EXPO

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.


Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, Bursa İnegöl'deki Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası Fuar Merkezi'nde 35. kez kapılarını açan ve yüzlerce firmanın katıldığı fuar, Türk mobilya sektörünü bir araya getirdi.


Fuarda yeni tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturan Çilek, özellikle yabancı katılımcıların büyük beğenisini kazandı.


Araba karyolaların en son modeli GTI ile görenleri hayran bırakan Çilek standı,  First Class, Football, Sultan, Romantic, Yakut, Black Pirate, Safari Natura ve Softy serileriyle tüm ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle...