28 / 04 / 2024

Çilek MOW Fuarı

Çilek MOW Fuarı

Tematik odalarıyla yurt içi ve yurt dışında beğeni kazanan marka Çilek, 20-24 Eylül tarihlerinde Almanya’nın North Rhine-Westphalia bölgesindeki Bad Salzuflen şehrinde katıldığı MOW Fuarı’nda büyük ilgi gördü.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde bir dünya markası olan Çilek, bu yıl 12-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek İSMOB fuarının yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçileriyle buluştu

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 fuarına katılacak!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, dünyanın dört bir tarafından, 500'den fazla seçkin mobilya firmasını ağırlayacak İSMOB 2016, yine Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olmaya hazırlanıyor.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

Çilek Mobilya, MOW Fuarı'nda!

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, katıldıkları MOW Fuarı'nda başta Almanya olmak üzere, Avusturya, Fransa, Hollanda, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Belçika gibi ülkelerden yoğun ilgi gördüklerini bildirdi.

Çilek, MOW Fuarı’nda büyük ilgi gördü!

Tematik odalarıyla yurt içi ve yurt dışında beğeni kazanan marka Çilek, 20-24 Eylül tarihlerinde Almanya’nın North Rhine-Westphalia bölgesindeki Bad Salzuflen şehrinde katıldığı MOW Fuarı’nda büyük ilgi gördü.

Çilek Mobilya Dubai Index Fuarı'na katıldı!

Çilek, Dubai Index Fuarı'nda yenilikçi ve tematik ürünlerini ziyaretçileriyle buluşturdu. Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, mobilya sektörünün performansının ve ihracat gücünün sergilendiği Dubai Index Fuarı'na katıldı.

Çilek Mobilya, Ev&Stil Fuarı'nda ilgi gördü!

Çilek Mobilya, renkli modelleriyle fuara gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisini kazandı.Bursa Tasarım ve İnovasyon Buluşmaları çerçevesinde gerçekleşen fuarda, Çilek odaları ilgi gördü.

Çilek Mobilya, Bursa Ev Tekstil Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde, Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Çilek Mobilya, Bursa Ev&Stil Fuarı'nda!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, bugün Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Çilek Mobilya, 2015 Ev&Stil Fuarı’na katılacak!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası olan Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşecek Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşacak.

Çilek Mobilya İSMOB'a damga vurdu!

İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açtı. 500’den fazla firmanın katılım gösterdiği fuarda, Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

İSMOB'dan Çilek'e en iyi tasarım ödülü!

Çilek, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB 2015’in, her yıl düzenli olarak yaptığı tasarım yarışmasında ‘First Class’ yatak odası takımı ile genç odası kategorisinde birinci oldu.

Çilek, Ukrayna'da yıl sonuna kadar 35 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Ukrayna'da 32 mağazasıyla hizmet veren Çilek, Kiev Uluslararası Mobilya Fuarı'nda özgün tasarımlarıyla Ukraynalı katılımcılarla buluştu. Talha Çilek, 2014 yılı sonuna kadar Ukrayna'da toplam 35 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı

Çilek MOW Fuarı Haberi

Çilek MOW Fuarı

Tematik odalarıyla yurt içi ve yurt dışında beğeni kazanan marka Çilek, 20-24 Eylül tarihlerinde Almanya’nın North Rhine-Westphalia bölgesindeki Bad Salzuflen şehrinde katıldığı MOW Fuarı’nda büyük ilgi gördü. 5 gün süren fuar boyunca, Almanya başta olmak üzere Avusturya, Fransa, Hollanda, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Macaristan,Belçika gibi Avrupa ülkelerinden üretici, toptancı ve ithalatçı firmaların beğenisini kazandı. Türkiye’nin bebek, çocuk ve genç odası kategorisindeki öncü markası Çilek, 20-24 Eylül tarihlerinde, Almanya’nın North Rhine-Westphalia bölgesindeki Bad Salzuflen şehrinde gerçekleşen MOW Fuarı’na katıldı. Fuarda sergilenen Çilek odaları tüm ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Almanya, Avusturya, Fransa, Hollanda, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Belçika gibi Avrupa ülkelerinden firmalarla önemli ilişkiler kuruldu. Yurt içi ve yurt dışı fuarlarla adını dünya çapında duyuran ve 66 ülkede beğeni ile tercih edilen...