29 / 04 / 2024

İSMOB'dan Çilek'e en iyi tasarım ödülü!

İSMOB'dan Çilek'e en iyi tasarım ödülü!

Çilek, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB 2015’in, her yıl düzenli olarak yaptığı tasarım yarışmasında ‘First Class’ yatak odası takımı ile genç odası kategorisinde birinci oldu.



Tasarımlarıyla milyonlarca çocuğun hayalini gerçeğe dönüştüren Çilek, uçak temalı çocuk odası takımı “First Class” ile İSMOB’a damgasını vurdu. Çilek, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB 2015’in, her yıl düzenli olarak yaptığı tasarım yarışmasında  ‘First Class’ yatak odası takımı ile genç odası kategorisinde birinci oldu. 


Bebek, çocuk ve genç odalarının vazgeçilmez markası Çilek, dünyanın en büyük ikinci, Türkiye’nin ise en büyük mobilya fuarı İSMOB 2015’in katılımcıları arasında gerçekleştirdiği tasarım yarışmasında birincilik kazandı. Bu yıl yeni tasarlanan ve henüz satışa sunulmayan, uçak temalı yatak odası ‘First Class’ ile Çilek genç odası kategorisinde birinci olarak ödüle layık görüldü. 28 Ocak 2015 tarihinde yapılan ödül töreninde ödülü Çilek Mobilya’nın tasarım ekibi aldı.


2015 yılında ‘Düşle’ sloganı ile çocukların hayal dünyasına seslenecek olan Çilek, Champion Racer, First Class, Football ve Sultan yatak odası takımlarını ilk kez ISMOB 2015’te ailelerin ve çocukların beğenisine sundu.


En iyi Ürün Tasarımı: First Class 

Özellikle 3-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar düşünülerek tasarlanan First Class, çalışma masasına oturulduğunda bir pilot, yataktayken ise first class bir yolcu deneyimini yaşatıyor. First Class uçuşlarda sunulan okuma lambası, deri koltuklar ve kişiye özel media port gibi özellikler, serinin yatağında hayat buluyor. Çocuklara hayallerinin uçuşunu yaşatan Çilek, kokpit-kule konuşma sesleri içeren ve gerçek kokpit görünümünde olan çalışma masası ile de pilot olmak isteyen çocukların hayallerini gerçekleştiriyor.



Geri Dön