04 / 05 / 2024

Çimbeton Hazırbeton nerede

Çimbeton Hazırbeton nerede

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı sorumluluk beyanını yayınladı.

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır! Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, anahtarı nerede?

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır... Peki Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, Deprem Afet Konteynerı'nın anahtarı nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Philips Otomatik Espresso Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Otomatik Espresso Makineleri keyfine düşkün yahut misafirlerinize ikram edebileceğiniz pratik hazırlanan espresso makinelerinin fiyatları araştırılıyor.   Peki Philips Otomatik Espresso Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Airfryer fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

İster misafirlerinize ister çocuklarınıza pratik bir şeyler hazırlamak isterseniz Philips Airfryer sizin büük yardımcınız olacak. Peki Philips Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Çimbeton Hazırbeton 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Çimbeton Hazırbeton'un 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 hesap dönemine ilişkin geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunulan gelir tablosu yayınlandı.

Konut fiyatları en çok nerede arttı? 5 soruda tüm detaylarıyla!

GABORAS tarafından özel olarak hazırlanan 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre geçtiğimiz yıla göre ortalama konut fiyatları en çok artan ilçeler açıklandı. Peki konut fiyatları en çok nerede arttı? 5 soruda tüm detaylarıyla...

Mehmet Özhaseki: Ankara'nın planlarını ben hazırladım!

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Ankara'nın planlarını ben hazırladım. Ankara nereye gelişecek, konutlar ve iş merkezleri nerede olacak, bağlantı nasıl sağlanacak, ilçelerde neler yapılacak diye tek tek çalışarak imza atmış tek kardeşiniz benim" dedi...

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Kiler Kiptaş Referans Başakşehir Vadi nerede?

Toplam 87 konut ve 63 ticari alandan meydana gelen Referans Başakşehir Vadi projesi 2020 yılı Mart ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Kiler Kiptaş Referans Başakşehir Vadi nerede?

Mi'Marin Ayayorgi Evleri nerede?

Toplam 25 konuttan oluşan Mi'Marin Ayayorgi Evleri 2019 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Mi'Marin Ayayorgi Evleri nerede?

Kadıköy Transform Fikirtepe nerede?

4 blok şeklinde yükselen Transform Fikirtepe projesi 2019 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Kadıköy Transform Fikirtepe nerede?

MiaVita Beytepe nerede?

Toplam 114 adet daireden meydana gelen MiaVita Beytepe projesi Haziran 2018’de teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje 5 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Peki MiaVita Beytepe nerede?

Marina 24 nerede?

24 Gayrimenkul tarafından inşa edilen Marina 24 projesi Mart 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje 286 konut ve 5 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Peki Marina 24 nerede?

Esta Bahçelievler nerede?

Rusya'da bir çok proje hayata geçiren Esta Construction şimdilerde Esta Bahçelievler projesine hazırlanıyor. Proje karma bir proje olarak tasarlandı. Peki Esta Bahçelievler nerede?

Çimbeton Hazırbeton nerede Haberi

Çimbeton Hazırbeton nerede

Çimbeton Hazırbeton tarafından yapılan açıklama şöyle;


FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN

KARAR TARİHİ:05.11.2014

KARAR SAYISI :412



İZMİR - 05.11.2014



SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN II - 14.1 SAYILI TEBLİĞİNİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI


A) ÇİMBETON Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş.'nin Uluslararası Finansal Raporlama Standartları'na (UFRS) uygun olarak hazırlanan 2014 yılı ilk dokuz aylık konsolide finansal tabloları ile ara dönem yönetim kurulu faaliyet raporu tarafımızca incelenmiştir.


B) Ortaklıktaki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde; yürürlükte bulunan raporlama standartlarına göre hazırlanmış olan konsolide finansal tablolar ve ara dönem yönetim kurulu raporundaki bilgiler;


1- ortaklığın mali durumunu ve faaliyet sonuçlarını gerçeğe uygun ve doğru olarak yansıtmakta, herhangi bir eksiklik içermemekte,

2- işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ile kar ve zarar...