03 / 10 / 2024

Çimento ve demir sektörü

Çimento ve demir sektörü

Çuhacı, inşaat sektörüne tedarik sağlayan çimento ve demir sektöründe sıkıntıların olduğuna işaret ederek, "Libya, Rusya, Mısır, Suriye ve Irak gibi pazarlarda sorun var. Elimizde bir Afrika kaldı. Onu da Çin ve İran alırsa bize bir şey kalmayacak." dedi.

Bakır ve demir hurda fiyatları fırladı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına zam geldi. Özellikle bakır hurda fiyatları yatırımcılar ve geri dönüşüm sektörü için büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Güncel bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat malzemelerinde zam furyası! Geçen sene 10 bin TL olan demir fiyatları 30 bin TL’ye ulaştı!

Müteahhitler girdi maliyetlerindeki artışlar nedeniyle zor günler geçirirken, Ticaret Bakanlığının çimento ve demir üreticilerine kestikleri cezalara rağmen, zamlar hız kesmeden devam ediyor.

Hurda fiyatları fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 27 Ağustos 2024 hurda fiyatları

Hurda fiyatlarına peş peşe zamlar gelmeye devam ediyor. Özellikle bakır hurda fiyatları yatırımcılar ve geri dönüşüm sektörü için büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Peki  Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 

Hurda fiyatları çakıldı! Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim geldi! Günlük hurda fiyatları ne kadar oldu?

ABD'nin resesyona gireceği korkusu küresel piyasaları etkiledi. Özellikle emtia fiyatlarında düşüş görüldü. Bakır fiyatları güne düşüşle başladı. Bu düşüş hurda fiyatlarına da yansıdı. Bakır ve demir hurda fiyatları geriledi. Peki günlük hurda fiyatları ne kadar oldu?

Hurda deyip geçmeyin! Fiyatları cep yakıyor! Hurdaya bugün de zam geldi! Güncel bakır ve demir hurda fiyatları...

Hurda fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Özellikle bakır hurda fiyatları yatırımcılar ve geri dönüşüm sektörü için büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Güncel bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 

Avrupakent GYO ve Demir Grup'tan İstanbul'a yeni yatırım: Büyükçekmece'ye ticari alanlar yapılacak!

Avrupakent GYO ve Demir Grup, İstanbul Büyükçekmece'deki 2.500 metrekarelik arsada ticari alanlar inşa edecek. İşte o proje ile ilgili detaylar...

1937 yılında inşaat sektörü denetim altında! Çimento ve tuğlalar kontrol edilmiş!

1937 yılında çimento ve tuğla fabrikaları denetlenmeye başlanmış. İnşaata uygun olmayan çimento ve tuğlalar tespit edilmiş. 

Hurda fiyatlarına dev indirim! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Haziran 2024 hurda fiyatları

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi. Gelen indirim sonrası bakır ve demir hurda fiyatları geriledi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? 16 Haziran 2024 hurda fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Mayıs 2024 hurda fiyatları

Son zamanlarda peş peşe zam gelen hurda fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı. hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Mayıs 2024 Salı hurda fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen dibe vurdu! 30 Nisan demir fiyatları

İnşaat sektörü son zamanlarda beton, çimento ve demir fiyatlarına gelen zamlarla yankılanırken, fiyatlar mercek altına alındı. Çimentoya gelen zam geri çekilirken bugün de demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen dibe vurdu! 30 Nisan demir fiyatları.

İMKON'dan çimento ve beton zammı eleştirisi: 6 aydır elektriğe ve doğalgaza zam gelmemesine rağmen bu neyin zammı?

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda çimento ve betona gelen zammı eleştirerek, "6 aydır elektriğe ve doğalgaza zam gelmemesine rağmen bu neyin zammı?" ifadelerini kullandı.

Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar? 19 Nisan 2024 hurda fiyatları

Dolar kurundaki yükseliş bakır ve demir fiyatlarını artırdı. Bu yükseliş hurda fiyatlarına da yansıdı ve hurda fiyatları resmen fırladı. Peki hurda fiyatları ne kadar? Bakır hurda fiyatları kaç lira? 19 Nisan 2024 hurda fiyatları.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları

Bakır fiyatlarının yükselişe geçmesi ile geçtiğimiz hafta hurda fiyatlarına zam gelmişti. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları.

Çimento ve demir sektörü Haberi

Çimento ve demir sektörü

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Rahmi Çuhacı, bankaların ticari kredileri geri çağırmaya başladığını söyledi.


Basınla sohbet toplantısı düzenleyen Çuhacı, özel sektörde en büyük gücün bankalar olduğunu kaydetti.


Yakın zamanda bir süt firmasının iflas erteleme istediğini hatırlatan Çuhacı, demir-çelik sektöründe de sıkıntıların bulunduğunu dile getirdi.


Çuhacı, ihracatın daralması ve emtia fiyatlarının da gerilemesi nedeniyle birçok sektörde sorun yaşadığını anımsatarak, "Bankalar şu anda ticari kredileri geri çağırmaya başladılar. Büyük firmalara kredi vermeye devam ediyorlar, edecekler. Fakat risk alan küçük ve yeni firmalara kredi vermiyorlar, olanları geri çağırıyorlar" ifadelerini kullandı.


Bankaların böyle dönemlerde sabırlı davranması gerektiğine işaret eden Çuhacı, şunları kaydetti:


"Kimsenin ekonomide toz pembe bir tablo çizmesine gerek yok. Ekonomi her zaman sorunlar, krizler ve fırsatlar labirentidir. En ufak bir olumsuzlukta bankaların panik içinde kredileri...