02 / 05 / 2024

Çimsa Afyon yatırımı

Çimsa Afyon yatırımı

Çimsa Afyon'da 165 milyon liralık yatırımla fabrika kuracak. Bu yılın son çeyreğinde temeli atılacak fabrikanın, 2016 yılında faaliyete geçmesi bekleniyor.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

İmsa Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

İmsa Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Şahin tarafından kuruldu.

Çimsa'dan 12.4 milyon liralık çevre yatırımı!

Çimsa, geçtiğimiz yıl sürdürülebilirlik vizyonu kapsamında 12.4 milyar liralık çevre yatırımı yaptığını duyurdu.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Çimsa yatırım çalışmalarına başlayacak!

Çimsa Eskişehir Fabrikası’nda yapılacak, 55 milyon ABD doları bedele sahip yatırım için çalışmalar 2015 yılının son çeyreğinde başlayacak.

Çimsa, Eskişehir'de çimento yatırımına hazırlanıyor!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikasında beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Şirket, bu yatırım için , 55 milyon dolar harcayacak.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda 55 milyon dolarlık yeni beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolarlık dev yatırım!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Şirket, 55 milyon dolarlık yeni yatırım kararını açıkladı.

Başaran Ulusoy: Turizm geleceği parlak 10 şehirde, yatırım fırsatını kaçırmayın!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, “Kastamonu, Van, Kars, Trabzon, Mersin, Kütahya, Afyon, Hatay, Adana, Erzincan gibi illerimizin turizm geleceği çok parlaktır. Yatırımcılar, bu şehirlerdeki turizm yatırımı fırsatını kaçırmasın” dedi.

Afyon'a 40 yeni yatırım yapılıyor!

İbrahim Ekinci Dünya gazetesindeki köşesinde Afyon'a yapılan yeni yatırımları kaleme aldı. Afyonkarahisar’a yatırım öngören çok sayıda teşvik belgesi alınmış. 2013 yılı ve 2014 yılı Ocak ayı ile birlikte irili ufaklı toplam 40 yatırım gözüküyor.

Mehmet Hacıkamiloğlu: 115 milyon TL çevre yatırımı yaptık!

Çimsa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, 5 yıllık dönemde toplam 115 milyon TL çevre yatırımı yaptıklarını belirterek bunun 106 milyon TL'sinin son 3 yılda gerçekleştirildiğini söyledi.

ÇİMSA 115 milyon TL'lik çevre yatırımı yapacak!

Çimsa, son 5 yılda 115 milyon TL'lik çevre yatırımı yaptığını açıkladı. Şirketin "2012 Sürdürülebilirlilik Raporu"nu da sunan Çimsa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, "Yaptığımız çevre yatırımlarının 106 milyon liralık kısmı 2009 -2012 arasında gerçekleşt

ÇİMSA’dan 5 yılda 115 milyon TL’lik çevre yatırımı!

Sürdürülebilirlik anlayışını tüm süreçlerine entegre eden ÇİMSA, bugüne kadar hayata geçirdiği projelerin somut sonuçlarını paylaştığı 2012 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. 5 yıllık dönemde toplam 115 milyon TL çevre yatırımı yapıldı...

Çimsa Afyon yatırımı Haberi

Çimsa Afyon yatırımı

Sabancı Holding Çimento Grubu şirketlerinden Çimsa, Afyon'da yeni fabrika yatırımı yapacak. 165 milyon lira tutarındaki yatırımla şirketin 500 bin ton olan klinker kapasitesi, 1.5 milyon tona çıkacak. Öte yandan geçen yıl cirosunu yüzde 16 artırarak 2.5 milyar liraya çıkaran grup, satın alma konusunda 1.5 milyar dolara kadar borçlanma potansiyeli olduğunu açıkladı. 



Sabancı Holding Çimento Grubu Başkanı Hakan Gürdal, düzenlenen basın toplantısında Sabancı Holding Çimento Grubu şirketlerinde ve sektörde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Sabancı Holding'in stratejik iş kollarından biri olan çimento sektöründe geçen yıl toplam cirolarının yüzde 16 artışla 2,5-milyar liraya yükseldiğini belirten Gürdal, iştiraklerinden Akçansa ve Çimsa'nın toplam karının 450 milyon liraya ulaştığını, Çimento Grubu'nun piyasa değerinin ise 5,5 müyar liraya çıktığını büdirdi. Dünya çimento tüketiminin, 2014 yılında yüzde 2,5'lik artışla...