02 / 05 / 2024

Çimsa Afyon

Çimsa Afyon

Çimsa Afyon'da 165 milyon liralık yatırımla fabrika kuracak. Bu yılın son çeyreğinde temeli atılacak fabrikanın, 2016 yılında faaliyete geçmesi bekleniyor.

Çimsa'dan Afyon'a 165 milyon TL'lik fabrika!

Çimsa Afyon'da 165 milyon liralık yatırımla fabrika kuracak. Bu yılın son çeyreğinde temeli atılacak fabrikanın, 2016 yılında faaliyete geçmesi bekleniyor.

Çimsa'nın Afyon fabrikası 2016 Mayıs'ta açılacak!

Çimsa Afyon'da 165 milyon liralık yatırımla fabrika kuracak. Bu yılın son çeyreğinde temeli atılacak fabrikanın, 2016 yılında faaliyete geçmesi bekleniyor.

Çimsa, Sançim Bilecik Çimento'yu 220,7 milyon dolara satın aldı!

Sabancı Holding'e ait çimento sektöründe faaliyet gösteren Çimsa, Sançim Bilecik Çimento'nun tamamını 220,7 milyon dolara almak için sözleşme imzaladığını Kamuoyunu Aydınlatma Platformu' na bildirdi...

Çimsa, Sançim Bilecik Çimento'yu aldı!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento, SANÇİM Bilecik Çimento Madencilik Beton hisselerini aldı...

Çimsa Çimento, Sançim hisselerini aldı!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento, SANÇİM Bilecik Çimento Madencilik Beton hisselerini aldı.

Çimsa Çimento şirket yetkililerini yayınladı!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş şirket yetkililerini yayınladı.

NG Afyon’da huzur ve keyif dolu bir Ramazan!

NG Afyon Wellness & Convention, Ramazan ayında termal ve iftar keyfini bir arada sunuyor. NG Afyon’da Ramazan eğlenceleri ile şenlenen mühteşem iftar sofraları ve termal suyun tazeleyici etkisi, Ramazan ayınızı unutulmaz kılacak.

Çimsa Çimento personel listesini yayınladı!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınladı.

Çimsa Çimento yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'nci maddesinde öngörülen görevlere göre yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı.

Afyon Çimento yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'nci maddesinde öngörülen görevlere göre yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı.

Afyon Gömü TOKİ Evleri başvuruları! Son Gün 30 Haziran!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyonkarahisar-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamında satışa sunulan 26 adet konut için son başvurular 30 Haziran 2014 tarihinde kabul edilecek. Toki Afyon Tarımköy projesinde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor...

Park Afyon AVM 2015 Eylül'de açılacak!

120 işadamının bir araya gelerek kurdukları Afyon Girişim A.Ş. tarafından yapımı devam eden ve 120 milyon dolara mal olacak Park Afyon kentin ufkunu genişletecek.

Çimsa Çimento organizasyonda değişiklik yaptı!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento organizasyon değişikliği yaptı. Oluşturulan yeni organizasyon haberimizde bulunuyor.

Çimsa Afyon Haberi

Çimsa Afyon

Sabancı Holding Çimento Grubu şirketlerinden Çimsa, Afyon'da yeni fabrika yatırımı yapacak. 165 milyon lira tutarındaki yatırımla şirketin 500 bin ton olan klinker kapasitesi, 1.5 milyon tona çıkacak. Öte yandan geçen yıl cirosunu yüzde 16 artırarak 2.5 milyar liraya çıkaran grup, satın alma konusunda 1.5 milyar dolara kadar borçlanma potansiyeli olduğunu açıkladı. 



Sabancı Holding Çimento Grubu Başkanı Hakan Gürdal, düzenlenen basın toplantısında Sabancı Holding Çimento Grubu şirketlerinde ve sektörde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Sabancı Holding'in stratejik iş kollarından biri olan çimento sektöründe geçen yıl toplam cirolarının yüzde 16 artışla 2,5-milyar liraya yükseldiğini belirten Gürdal, iştiraklerinden Akçansa ve Çimsa'nın toplam karının 450 milyon liraya ulaştığını, Çimento Grubu'nun piyasa değerinin ise 5,5 müyar liraya çıktığını büdirdi. Dünya çimento tüketiminin, 2014 yılında yüzde 2,5'lik artışla...