21 / 07 / 2024

çin altın fiyatı

çin altın fiyatı

2021 yılında Çin'in altın tüketimindeki yıllık yüzde 56'lık artış, 2020 yılından güçlü bir geri dönüşe şahitlik etti. Altın mücevher talebi, ekonomik toparlanma ve altın fiyatının 2020 rekor seviyesinden geri çekilmesinin etkisiyle yıllık bazda yüzde 63 arttı.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 24 ayar gram altın ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Ons tarafından esen ters rüzgar altın fiyatlarının gerilemesine neden oldu. 24 ayar gram altın ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? Canlı altın fiyatları...

Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları 10 Temmuz günü yükselişini sürdürüyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz 2024 altın fiyatları.

ABD'li JP Morgan açıkladı... Altın 2500 dolar...

Dünyaca ünlü kuruluşların altın ve dolar tahminleri merak ediliyor... Altın fiyatlarında uzun süren sessizliğin ardından ise ABD'li dünyaca ünlü yatırım bankası JP Morgan'ın altın fiyatı açıklamaı gündem oldu.

Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Ata altın ne kadar? Gremse altın kaç TL? 4 Temmuz 2024 canlı altın fiyatları!

Son zamanlarda düşüşe geçen altın fiyatlarında ivme yukarı yönlü oldu. Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Ata altın ne kadar? Gremse altın kaç TL? 4 Temmuz 2024 altın fiyatları!

Altın alış satış fiyatları: Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL? 3 Temmuz 2024 altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları canlı rakamlar milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın alıp satmak isteyenler 'Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL?' sorularını araştırıyor. İşte Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

Beşi bir yerde ne kadar? 22 ayar gram altın fiyatı kaç lira? Cumhuriyet altını anlık kaç TL? 1 Temmuz altın fiyatları 

Yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını yalından takip ediyor. Özellikle düğünü olanlar beşi bir yerde altın fiyatını merak ediyor. Peki 22 ayar gram altın fiyatı kaç lira? Cumhuriyet altını anlık kaç TL?

Elinde avucunda 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar oldu? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 

Altın fiyatları haftayı düşüşle kapattı. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Elinde 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün gram, çeyrek, yarım ve Ata altın fiyatı kaç TL?

Merkez Bankası merakla beklenen faiz karının dün açıkladı. Karar sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları araştırılıyor. Peki bugün gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın fiyatı kaç TL?

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, Çeyrek, gremse, tam altın fiyatı!

Altının ons fiyatı güne 2301 dolardan başlarken 22 ayar gram altın 2374 lira oldu. Çeyrek altın, Ata altın fiyatı, gremse altın, tam altın bugün ne kadar? 27 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Bugün çeyrek altın fiyatı ne kadar? Altın fiyatları düştü! 26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları!

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Ons altın bugün 2310 dolar oldu. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat. 26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları: Gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı, tam altın fiyatı kaç TL? 24 Haziran altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. ''Yatırımcılar  Gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı, tam altın fiyatı ne kadar?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 24 Haziran 2024 altın fiyatları...

Altında geri vites! Yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatırken yeni güne düşüşle başladı. Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Peki  yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? Altın almak isteyenler acil baksın! Fiyatlar fırladı! Güncel altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcıların en çok satın aldığı çeyrek altın fiyatı ise en sık araştırılanlar arasında geliyor. Peki Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? 21 Haziran 2024 altın fiyatları.

çin altın fiyatı Haberi

çin altın fiyatı

Çin altın talebi muhtemelen 2022'de güçlü kalmaya devam edecek. Çin altın talebi modellerimize ve Bloomberg, Oxford Economics ve Qaurum SM'den alınan çeşitli senaryolardaki girdilere dayanan niceliksel analizimiz, Çin'in ekonomik büyümesinde olası bir yavaşlamayla ilgili endişelere rağmen bu görüşü desteklemektedir. 

Ek olarak, daha fazla destek sağlayabilecek niteliksel faktörler vardır: Genç tüketiciler arasında altın takılara artan ilgi, daha fazla fiyatlandırma şeffaflığı ve yerel ticari bankaların fiziksel altın ürünleri satma çabaları. 

Çin'in altın talebi 2021'de güçlü bir şekilde toparlandı

Çin'in altın tüketimi, 2020'ye kıyasla güçlü bir 2021'e tanık oldu. Altın mücevher talebi, ekonomik toparlanma ve altın fiyatının 2020 rekor seviyesinden geri çekilmesinin etkisiyle yıllık bazda yüzde 63 ve 2019'a göre yüzde 6 artarak 675 tona ulaştı. Çin çubuk ve madeni para talebi için de benzer...