12 / 05 / 2024

Çin altyapı çalışmaları

Çin altyapı çalışmaları

Son dönemde ekonomik büyümesi yavaşlamaya başlayan Çin, toplam 157.6 milyon dolar (1 trilyon yuan) değerinde yeni altyapı yatırımlarını tanıttı

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

İstanbul Finans Merkezi'nin altyapı çalışmaları 2019'da bitirilecek!

Dünyanın en büyük 10 finans merkezinden biri olarak inşa edilmesi planlanan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin ortak altyapı inşasına başlanıyor. Finans merkeziyle birlikte yapımı tamamlanması planlanan altyapı çalışmaları 2019'un ilk aylarında bitirilecek.

Manisa'da altyapı çalışmaları tam gaz!

Manisa Gördes’te atıksu arıtma tesisine bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor. Tesis için MASKİ ilçede 13 bin metre yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşüyor.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün altyapı çalışmaları hızlandı!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin dev projeleri arasında yer alan bin 625 metre uzunluğundaki Devlet Bahçeli Köprüsü'nün inşaat sahasındaki altyapı çalışmaları Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekiplerince yoğun şekilde yürütülüyor.

İzmir Alsancak'ta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek?

İzmir'in Alsancak semtinde farklı kurumların aylardır bitirilemeyen altyapı çalışmaları yüzünden sokakların köstebek yuvasına dönmesi, bölgede evli ya da işyeri bulunan vatandaşları bıktırdı.

Silopi için planlama çalışmaları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan irtibat bürosunun açılışını yaptı, Bakan Sarı altyapısı ve konutlarıyla yenilemiş bir Silopi için planlama çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi.

Sakarya Akyazı içmesuyu hattı inşa çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Kuzuluk mahallesinde içmesuyu hattı inşa çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi'nin inşaat çalışmaları başlıyor!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içinde yer alacak olan Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi'nin inşaat çalışmaları başlayacak, bununla ilgili süreçler tamamlanmak üzere" dedi.

Şanlıurfa Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmaları sürüyor!

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın Avrupa Birliği'nden hibe desteği alan Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Türkiye’de 15 atık su arıtma tesisi arasında yer alarak AB hibe fonlarından ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanan Soma Atıksu Arıtma Tesisi için inşaat çalışmalarına başlandı.

Konya Çumra Gençlik Merkezi inşaat çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Çumra İlçe Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, gençlik merkezi inşaatı çalışmalarını incelemelerde bulundu.

Edirne'de altyapı çalışmaları için referandum yapıldı!

Edirne Belediyesi, gelecek yıl başlatılması planlanan ve zaman zaman yaşamı olumsuz etkilemesi beklenen altyapı çalışmaları için referandum yaptı.

Çin altyapı çalışmaları Haberi

Çin altyapı çalışmaları

Son iki günde Pekin'in açıkladığı otoyol, su kanalı, metro ve su arıtım tesisi projelerinin toplam değeri böylece ülke ekonomisinin yüzde 2'sine eşit oldu. Bu projelerin 2012 içerisinde başlaması öngörülüyor.


Dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olan Çin yılın ikinci çeyreğinde yüzde 7.6 büyüdü. Bu, son 3 yılın en düşük büyüme rakamı oldu. Son haftalarda gelen üretim rakamları bu yavaşlamanın yılın ikinci yarısında daha da derinleşebileceğini gösteriyor. Çin devleti bu nedenle dev altyapı projeleriyle ekonomiye hareketlilik kazandırmak...