06 / 05 / 2024

çin banka mudi

çin banka mudi

Emlak krizi Çin'de bankaların peş peşe iflas bayrağını çekmesine neden oldu. Parasını çekmek için bankalara hücum eden halkı durdurmak için askerler devreye girdi. Çin Başbakanı Li, ülkede ekonomik toparlanma için 'zahmet ederek çabalamak' gerektiğini söyledi.

Sonunda bu da oluyor: A-101 banka işine de el attı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), süpermarketler zinciri A-101'in banka kurmasına onay verdi.

Thodex'in banka hesabındaki yaklaşık 16 milyon TL'ye el konuldu!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex'in banka hesabında yer alan yaklaşık 16 milyon TL haciz edildi.

Ziraat Bankası banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası bankanın kendi mülkü konutlar için Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi ürünü kapsamında avantajlı konut kredisi fırsatları sunuyor...

Skyland İstanbul yatırımcıları için kaçırılmayacak fırsat!

İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanan Skyland İstanbul, rezidans ve ofisleri için, banka veya şirket kredisi avantajıyla kişiye özel ödeme planı fırsatı sunuyor.

Nurseli İdiz'in malvarlığı açıklandı!

35 yıllık sanatçı Nurseli İdiz’in üzerine kayıtlı haczedilecek ne ev ne de arabasının olduğu ortaya çıktı. İcra Müdürlüğü, şimdi İdiz’in banka hesaplarını inceliyor.

Avrupa Konutları Kale'de 593 bin TL'ye! Banka kredili ödemelerle!

Daire fiyatlarının 593 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupa Konutları Kale projesinde yer alan konutlar için banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede 599 daire yer alıyor.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale'de banka kredili ödemelerle! 593 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 593 bin TL'den başlangıç gösterdiği Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesinde yer alan daireler için banka kredisi uygulanarak vadelendirme yapılıyor. Projede toplam 599 konut yer alıyor.

Siyahkalem İnşaat Köy'de 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 550 bin TL'den başlangıç gösterdiği Siyahkalem İnşaat Köy projesinde yer alan konut seçenekleri için banka kredisi kullanılarak vadelendirme seçeneği uygulanıyor. Teslimler 2016 sonunda yapılacak.

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da banka kredili ödemelerle! 593 bin TL'ye!

Teslimlerin erken yapılacağı Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde yer alan dairelerin fiyatları 593 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yer alan konutlar için banka kredili ödemeler yapılıyor.

Haldız İnşaat Sakız Ağacı Konutları projesi!

Haldız İnşaat Sakız Ağacı Konutları projesi İstanbul Anadolu Yakası Bostancı'da hayata geçiriliyor. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.

Artaş İnşaat Eclipse Maslak fiyatları!

Eclipse Maslak Evleri 'nin ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. İşte Artaş İnşaat Eclipse Maslak fiyatları ne kadar?

216 Butik Plus'ta 3+1 daire için 2 bin 500 TL kira desteği!

ÇEKMEKÖY'de 216 Yapı'nın inşa ettiği 216 Butik Plus Rezidans, 'Şimdiden Kazan' adını taşıyan kampanyaya başladı. Ev alanlar daire bedelinin yüzde 25'ini peşin verirken, kalan yüzde 75'lik kısmı için banka kredisi kullanabiliyor.

Antasya Rezidans Ümraniye'de banka kredili ödemelerle! 380 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 380 bin TL'den başlangıç gösterdiği Antasya Rezidans Ümraniye projesinde yer alan konutlar için banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede 1+1 ve 2+1 konutlar yer alıyor.

çin banka mudi Haberi

çin banka mudi

Son dönemin parlayan ekonomik yıldızı olarak lanse edilen Çin'de konut sektöründe başlayan krizin etkileri derinleşiyor.

Konut krizi yüzünden ülke genelinde 40 banka iflas etti. Parasını çekmek için bankalara akın eden halka polis ve asker müdahale etti.

HALK EV KREDİLERİNİ ÖDEMEYİ KESTİ

Ev satın alanlar, inşaatı tamamlanmamış daireler için ipotekli konut kredilerini ödemeyi reddedince bankalar da çıkmaza girdi. Çin'de, emlak piyasasında yaşanan çöküş ekonomik krize dönüşüyor.

Üzerlerindeki baskı artan 40 banka iflas ettiğini duyurdu. Mevduatları 18 Nisan'dan beri dondurulan mudiler paralarını çekmek için bankalara akın etti.

TANKLAR BANKALARIN ETRAFINA DİZİLDİ

Zengzhou şehrindeki Çin Halk Bankası’nın şubesi önünde güvenlik görevlileri ile protestocular arasında arbede yaşandı.

Polis, çok sayıda kişiyi gözaltına alırken, arbede sonrası bankanın önüne tanklar konuşlandırıldı.

Çinli yetkililer artan öfkeyi yatıştırmak için yeni bir adım attı. İki kentte mevduatları dondurulan mudilere geri ödeme...