10 / 05 / 2024

Çin Chongqingda monoray hattı incelendi

Çin Chongqingda monoray hattı incelendi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Chongqing kentinde 2008'den bu yana hizmet veren monoray hattında teknik incelemelerde bulundu.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED Raporu'na gerek yok!

İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de, ESBAŞ istasyonu ile Fuar İzmir arasında yapmayı planladığı 2,2 kilometre uzunluğundaki monoray projesi ÇED'in gerekli olmadığına karar verdi.

Monoray projesine Japonya'dan ilgi!

Başkan Gökçek’in hayalleri arasında yer alan ve Türkiye’de ilk kez uygulanacak Monoray projesine başta Japonya olmak üzere pek çok yabancı ülkeden talep geldi. Uluslararası finans kuruluşları ise proje için kredi desteği verebileceklerini Büyükşehir’e iletti

Çin Chongqing'da monoray hattı incelendi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Chongqing kentinde 2008'den bu yana hizmet veren monoray hattında teknik incelemelerde bulundu.

Türkiye’nin ilk monorayı İzmir'e!

Türkiye’nin ilk monorayını Gaziemir’deki Fuar İzmir’e kurmayı planlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2.2 kilometrelik hat ile iki istasyon ve üç vagonlu üç tren seti için proje ihalesi yaptı. İhaleye sekiz firma katıldı.

İzmir’e Monoray geliyor!

Türkiye’nin ilk monorayını Gaziemir’deki Fuar İzmir’e kurmayı planlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2.2 kilometrelik hat ile 2 istasyon ve 3 vagonlu 3 tren seti için proje ihalesi yaptı. İhaleye 8 firma katıldı.

İzmir Monoray projesi ihalesi yapıldı!

Fuarizmir'e ulaşım sağlayacak 2.2 kilometre uzunluğundaki monoray projesinin tahsis ve izin alınamaması nedeniyle sürekli ertelenen uygulama projelerinin hazırlanması ve danışmanlık işi için ihale yapıldı.

İzmir Monoray projesi için beklenen onay geldi!

Geçmiş dönemlerde yaşanan tahsis ve izin krizi nedeniyle ertelenen monoray projesi için son pürüzler de giderilirken, 2,2 kilometrelik hat için Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi arasında anlaşma sağladı...

Mersin'in ulaşım sorunu Monoray ile çözülecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Şevket Coşkun ile yaptığı röportajda Mersin'in trafiğine çözüm olacak proje Monoray ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kocamaz 9 aydır görevde.

Burhanettin Kocamaz, Monoray sistemini inceledi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve beraberindeki heyet, kentimizde kurulması düşünülen Monoray sistemi ile bilgi almak ve sistemi yerinde incelemek için gittikleri Almanya’nın Düsseldorf şehrinde, sistemle ilgili belediye yetkililer

Konut ve inşaat alarm veriyor

Finans Enstitüsü Direktörü İktisatçı Cemil Ertem, küresel daralmanın sonuçlarını Türkiye'nin 2008'in son çeyreğinde çok keskin olarak göreceğini söyledi.

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

Çin Chongqingda monoray hattı incelendi Haberi

Çin Chongqingda monoray hattı incelendi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 'Prestij Projesi' olarak adlandırdığı monoray için Çin'e giderek, Chongqing kentinde incelemelerde bulundu. Chongqing kentinde 2008'den bu yana hizmet veren monoray hattında teknik incelemeler yapan Başkan Kocamaz, diğer raylı sistemleri de inceleyerek, Çin'e gerçekleştirdiği çalışma ziyarette yapılan inşaatlar ve monoray için vagon üretimi yapan tesisleri de gezdi. Çin'de gerçekleştirdiği teknik geziler ve temaslar hakkında bilgi veren Başkan Kocamaz, "Çin'in Chongqing kentinde monoray ve diğer raylı sistemleri gezerek, Mersin'de hayata geçirmeyi planladığımız en önemli projelerimizden biri olan monoray projesi ile ilgili incelemeler yaptık, monoray sistemi ile ilgili bilgi aldık. Vagon üretimi yapan tesisleri de ziyaret ederek, sistemin teknik detaylarını, nasıl işlediğini uygulamalı olarak gördük" dedi. 


Sabah...