27 / 04 / 2024

çin ev fiyatları

çin ev fiyatları

Çin'de Ekim'de konut fiyatları yavaşlamaya başladı. Ülkede Şubat 2020'den beri en yavaş artış yaşandı.

Çin'de konut fiyatları düşüşe geçti!

Çin'de emlak şirketi Evergrande'nin krize girmesinin ardından 6 sene sonra ülkede konut fiyatları düşüşe geçti.

Çin'de kentsel dönüşüme düzenleme!

Çin’de yayımlanan yeni kentsel planlama yönergesinde, kentsel tahribatın önüne geçilmesi için eski tarihi binaların yıkımının yapılması, yaşlı ağaçların kesilmesi, eski yer isimlerinin rastgele değiştirilmesi ve nehir yataklarında değişiklik yapılmasına yasak getirildi.

Çin'den artan konut fiyatlarına müdahale!

Çin’in emlak piyasası, Kovid-19 salgınının neden olduğu krizden sonra hızlıca toparlandı ve aşırı ısınan piyasa finansal risklerle ilgili endişeleri tetikledi. Yapılan duyurulara göre Qingdao, Tianjin, Shenzhen ve Huizhou gibi şehirlerde merkezi arazi satışlarının askıya alındığı ifade edildi. 

Çin'de yeni ev fiyatları yıllık yüzde 4,47 yükseldi!

Çin hükümeti tarafından konut sektörünün soğutulması amacıyla harekete geçilmesi ve gayrimenkul geliştirme firmalarının borçlarındaki artış mücadelesi ev fiyatlarında yaşanan hızlı artışı engelledi. Yeni ev fiyatları 2021 Mayıs'ta, 2021 Nisan'a göre yüzde 0,51 arttı.

Çin'de yeni konut fiyatları yüzde 0.23 arttı!

Çin'de yeni ev fiyatları, kıyı kentlerindeki yüksek talebin etkisi ile Nisan'da arttı. Nisan 2021'de yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,23 arttı.

Çin'de konut satışları yüzde 0,4 arttı!

Koronavirüsün yol açtığı ekonomik krizden toparlanmaya  çalışan Çin'de ucuz kredilerin  etkisi ile konut satışları yüzde 0,4 arttı.

Çin’de evlerin metrekaresi 10 bin dolara yükseldi!

Çin'de yer alan lüks konutların metrekare fiyatları 10 bin dolara yükseldi. 70 yıl sonra evlerin kullanım hakkı devlete geçen ülkede bu sürenin uzaması için çalışmalar başladı.

Çin'de Eylül ayında emlak fiyatları arttı!

Çin'de eylül ayında emlak fiyatlarında artış oldu. Çin Ulusal İstatistik İdaresi' nden yapılan açıklamada, fiyat artışının gözlendiği 70 kentin 65'inde hem yeni hem de eski evlerin fiyatlarında artış olduğu bildirildi...

1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata konut sahibi olmak için fırsat! Ekonomik prefabrik ev fiyatları ayyuka çıktı! 241 bin TL'den..

Prefabrik ev almak isteyenlere güzel haber geldi. 1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata konut sahibi olmak için büyük fırsat! Ekonomik prefabrik ev fiyatları ayyuka çıktı! 295 bin TL'den başlıyor... İşte detaylar...

Ev fiyatları artık yabancılar için bile pahalı! Konut fiyatları düşecek mi? 

İki senede ev fiyatlarının yüzde 500’ün üzerinde yükseldiği Antalya, yabancılar için de cazibesini kaybediyor. Peki ev fiyatları düşecek mi?

İnşaat malzemelerindeki zamlar ev fiyatlarını etkileyecek mi?

Kamunun devreye alınması için çağrı yapan müteahhitler, gelişme olmayınca Türkiye'de 15 gün işleri bırakacaklarını ve boykot yapacaklarını duyurdu. Peki inşaat sektöründe son durum ne? Ev fiyatları bu tartışmalardan nasıl etkilenecek?

Çin'de yeni ev fiyatları yıllık yüzde 4,47 yükseldi!

Çin hükümeti tarafından konut sektörünün soğutulması amacıyla harekete geçilmesi ve gayrimenkul geliştirme firmalarının borçlarındaki artış mücadelesi ev fiyatlarında yaşanan hızlı artışı engelledi. Yeni ev fiyatları 2021 Mayıs'ta, 2021 Nisan'a göre yüzde 0,51 arttı.

Tual Bahçekent ev fiyatları!

Tual Bahçekent ev fiyatları 224 bin 300 TL'den başlayarak değişiyor. Dağ Mühendislik'in projesi Tual Bahçekent Evleri'nde 1.739 konut yer alıyor...

Tuzla'da ev fiyatları sürekli artıyor!

Anadolu Yakası ilçesi Tuzla'da ev fiyatları sürekli artıyor. Uzmanlar, bu yükselişin ardında yatan nedeni ulaşım projelerine bağlıyor. Marinanın açılması da bölgeye ciddi hareketlilik kazandırdı.

Pasifik Next Level Çayyolu ev fiyatları!

Pasifik Next Level Çayyolu ev fiyatları 3+1'lerde 800 bin TL'den başlıyor. 2018'in üçüncü çeyreğinde teslim edilecek olan Next Level Çayyolu projesinde 429 daire, 6 mağaza bulunuyor...

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Konut, rezidans, ofis ve mağazalardan oluşan Piyalepaşa İstanbul projesi Beyoğlu'nda inşa ediliyor...

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Asia Park Kartal ev fiyatları!

Asia Park Kartal ev fiyatları 473 bin TL'den başlayarak değişiyor. Çifçi Çelebi Yapı'nın inşa ettiği Asia Park Kartal'da dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Zer Meram Kozağaç ev fiyatları!

Zer Meram Kozağaç ev fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor. Seha Yapı'nın projesi Zermeram Evleri Konya projesinde peşin alımlara yüzde 20 indirim yapılıyor...

Bizimtepe Aydos satılık ev fiyatları!

Bizimtepe Aydos satılık ev fiyatları 456 bin TL'den başlıyor. Halk - Vakıf GYO imzası ile inşa edilen projenin 2017 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

AKS Focus Konutları ev fiyatları!

AKS Focus Konutları ev fiyatları 250 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen AKS Focus projesi 24 ay sonra teslim ediliyor...

çin ev fiyatları Haberi

çin ev fiyatları

Çin'de yeni konut fiyatlarında artış Ekim ayında yavaşlamaya başladı. Sabah'ta yer alan habere göre; China Index Academy tarafından Çin'in önde gelen 100 kentinden derlenen yeni konut fiyatları Ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 0,09 yükseldi.Eylül ayında fiyatlar yüzde 0,14 artmıştı. Bu, Şubat 2020'den bu yana görülen en yavaş artış oldu.

Ekim ayında ikinci el konut fiyatları ise bir önceki aya göre yüzde 0,04 düştü. İkinci el konut fiyatları Haziran 2020'den bu yana ilk kez geriledi. 

Evergrande global krizi tetikler...