02 / 05 / 2024

çin evleri

çin evleri

Çin'de evini yıktırmak istemeyen ev sahibi ile inşaat firması arasında anlaşmazlık çıktı. Ev sahibi evini yıktırmamak için direndi inşaat firması ise evin etrafındaki çalışmalara başladı.

Çin'de mikro evlerde yaşanıyor!

Şehirler büyüyor ama evler küçülüyor. En iyi örneğini Çin'de görmek mümkün. 19 metrekarelik mikro evlerde yaşanılıyor.

Çin'de bekara ikinci ev yasaklandı!

Çin'de emlak piyasasındaki hızlı yükseliş ve ''yumuşak iniş'' eğilimi görülmemesi devleti bu konuda özellikle büyük şehirlerde tedbir almaya itti...

Tahir Çelik: AVM'ler açılışa hazır!

Alışveriş Merkezi Yöneticileri Derneği (AVM-DER) Başkanı Tahir Çelik, AVM’lerde bulunan koronavirüs önlemlerinin güçlü ve en üst seviyede olduğunu, ziyaretçiler için evleri kadar güvenli bir ortam hazırladıklarından bahsetti.

Doğu Kudüs’te Filistinliler'in evleri tahliye ediliyor!

Doğu Kudüs’ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde Filistinli bir ailenin evi, Yahudi yerleşimcilere verilmek için boşaltıldı. İsrailli sol eğilimli insan hakları kuruluşu Barış Şimdi Hareketi tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Aydın'daki dönüşümde 803 bina yıkıldı!

Aydın'da geçen yıl kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 803 binada, risk tespiti yapıldı. Riskli olduğu belirlenen 754 bina, yıkıldı. Dönüşüm için evleri yıkılan bin 130 aileye, şimdiye kadar toplam 10.8 milyon TL kira yardımı verildi.

Geleceğin evleri şeklini alıyor!

Akıllı ev denildiğinde, çoğumuzun aklına bilim kurgu filmlerinden kalma sahneler geliyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi için son 2 gün!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselen projede toplam 152 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi için son 2 gün kaldı.

Başakşehir Evleri 2. Etap başvuruları için son gün!

Daire alanlarının 2+1 dairelerde 117,46 metrekareden başladığı projede kura çekilişi 30 Eylül'de gerçekleşecek. Başakşehir Evleri 2. Etap başvuruları için son gün; bugün olarak belirlendi.

Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi için son 3 gün!

Başvuruların yarın son gün olarak belirlendiği projede 250 adet daire satışa çıkarıldı. Proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi için son 3 gün...

Ispartakule Evleri kura çekilişi için son 3 gün!

Toplam 152 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl 'i Avrupa Yakası Avcılar İlçe' sinde inşa ediIiyor. Ispartakule Evleri kura çekilişi için son 3 gün...

Başakşehir Evleri 2. Etap başvurular için yarın son gün!

2+1 daire alanlarının 117,46 metrekareden başladığı Başakşehir Evleri projesinde 250 adet daire satışa çıkarıldı. Başakşehir Evleri 2. Etap başvurular için yarın son gün olarak belirlendi.

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri fiyatları!

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. 60 ay 0 faiz avantajıyla ödeme yapılabilen proje İstanbul Kartal Soğanlık lokasyonunda inşa ediliyor.

Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları başladı!

İNŞAAT sektöründeki nitelikli ve kaliteli konut projelerine bir yenisi daha eklendi. Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat işbirliği yaparak Bağcılar Merkez'inde Kirazlı Koru Evleri'nin inşaatına başladı.

DKY İnşaat DKY On Evleri!

DKY İnşaat DKY On Evleri İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor. Daire fiyatları 309 bin TL'den başlangıç gösteren proje konut, ofis ve ticaret alanından oluşuyor.

İşte geleceğin taşınabilir evleri!

İşte geleceğin taşınabilir evleri..Adı Ecocapsule. Ona geleceğin evi deniyor.Az yer kaplıyor, taşınabiliyor. Pod şeklindeki bu küçük evler artık bir hayal değil. Avrupalı bir firma olan Nice Architects tarafından dizayn edildi.

çin evleri Haberi

çin evleri

Çin'de çevredeki tüm evler yıkılan bir ev evin sahibi ile inşaat firması anlaşamayınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı. 



 



Çin'in kuzeydoğudaki Liaoning bölgesinde gerçekleşen olayda ev sahibi evini yıktırmamak için direndi inşaat firması ise çalışmalara devam etti. 



Çinli adamın evi inşaat molozlarınının arasında görünmez hale geldi. Dört bir yani kapanan evin görüntüleri şaşkınlık yarattı.