04 / 05 / 2024

Çin heyelan

Çin heyelan

Şinhua ajansının haberine göre, Çin 'inÇongçing eyaletinin Yünyang kasabasında dün meydana gelen heyelan sebebiyle 8 kişinin öldüğü ve 24 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.

Çin'de heyelan!

Çin 'in güneybatısındaki Çongçing eyaletinde şiddetli yağışlardan dolayı meydana gelen heyelan nedeniyle Çongçing eyaletinin Yünyang kasabasında bu sabah meydana gelen heyelanda 12 kişinin kaybolduğu kaydedildi.

Çin'deki heyelanda ölü sayısı 15'e yükseldi!

Şinhua ajansının haberinde, Fuçüan şehrinin Yinping köyünde dün meydana gelen toprak kaymasında ölü sayısının 15 'e yükseldiği, 22 yaralının olduğu ve 77 evin yıkıldığı belirtildi.

Çin'de heyelan: 6 ölü!

Alınan bilgiye göre, Fuçüan şehrine bağlı Yingping köyünde sabah saatlerinde meydana gelen toprak kaymasında, en az 6 kişi öldü, 22 kişi yaralandı, 21 kişi kayboldu.

Zonguldak'ta heyelan nedeniyle bir ev tahliye edildi!

Zonguldak'ta heyelan sonrası yıkılma riski taşıyan bina için tahliye kararı alındı. 

Rize'de heyelan nedeniyle hasar gören ev için yıkım kararı!

Rize'nin İkizdere ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası zarar gören ev için yıkım kararı alındı. 

İzmir Bornova'daki heyelan bölgesine 34 konut inşa edilecek!

İzmir Valiliği, Bornova'da heyelandan etkilenen bölgelerde inşa edilecek konutlar için imar çalışmalarının İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderildiğini dile getirdi.

Gümüşhane'de heyelan bölgesine 729 konut yapılacak iddiası!

Gümüşhane'de 2012'de heyelan bölgesine yapılan devlet hastanesinden sonra şimdi de Belediye tarafından yine heyelanlı bölgeye 729 konut inşa edileceği ileri sürüldü.

Gümüşhane'de heyelan: 2 bina tahliye edildi!

Gümüşhane'de inşaat yapılan alanın üst kısmında yaşanan heyelan sebebiyle çevresindeki iki bina boşaltıldı.

Trabzon'un 'heyelan duyarlılık haritası' hazırlandı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Trabzon Müdürlüğü, eğimli coğrafi yapısı dolayısıyla yüzde 47'lik heyelan riski ile "yüksek ve çok yüksek risk" kategorisinde bulunan Trabzon için "heyelan duyarlılık haritası" hazırladı.

Hemşin'de 24 daireli apartman boşaltıldı!

Rize'nin Hemşin ilçesinde dün sabah saatlerinde başlayıp gece boyu süren şiddetli yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Yaltkaya köyünde heyelan sonucu tek katlı bir ev yıkıldı.

Rize'de heyelan: 1 ev çöktü!

Rize'nin Hemşin ilçesinde şiddetli sağanak yağışın nedeniyle meydana gelen heyelan sonucunda bir ev çöktü. Çöken evin enkazı altında kalan Mecit Alparslan yaralı olarak kurtarıldı. 

Eğridere'deki heyelan alanı, afet bölgesi kabul edildi!

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı kırsal Eğridere Mahallesi'nde heyelan nedeniyle kayan evleri ile ahırlarını terk etmek zorunda kalanlara müjdeli haber geldi. 30 ev ile 15 ahırın bulunduğu alan, afet bölgesi kabul edildi.

Ordu'daki heyelan için kriz masası kuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan için kriz masası kurdu.

Ordu'daki afetzedeler için yeni konutlar yapılacak!

Ordu Gölköy ilçesinde meydana gelen heyelan sonucunda afetzedeler için yeni konutlar inşa edileceği açıklandı.

Ordu'da heyelan nedeniyle bazı evler boşaltıldı!

Ordu Aybastı'daki bir mahalledeki heyelan sebebiyle 17 bina için nakil kararı verildi.

Giresun'da inşaat temelinde heyelan! Evler boşaltıldı!

Giresun'da temelinde heyelan meydana gelen inşaatın yanında bulunan 3 katlı apartman ve tek katlı ev tedbir amacıyla boşaltıldı. 

Çin heyelan Haberi

Çin heyelan


Çin'in güneybatısında bulunan Çongçing kentindeki şiddetli yağışlardan dolayı meydana gelen heyelanda 8 kişinin öldüğü bildirildi. 


Şinhua ajansının haberine göre, Çongçing eyaletinin Yünyang kasabasında dün meydana gelen heyelan sebebiyle 8 kişinin öldüğü ve 24 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.


 Arama ve kurtarma ekiplerinin 7 bin kişiyi güvenli bölgeye naklettiği ve Yünyang'da kayıp olan 11 maden işçisinin de toprak altında kaldığı kaydedildi. 


Yünyang kasabasını olumsuz etkileyen şiddetli yağışlar nedeniyle ekonomik kaybın 68 milyon yüen ( 11 milyon dolar) olduğu...