28 / 04 / 2024

Çin Huaxi köyü

Çin Huaxi köyü

Çinliler 380 haneli dünyanın en zengin köyü Huaxi'yi kurdular. Neredeyse her ailenin lüks villalarda yaşadığı bölgede yaşadığınız zaman bir şartı kabul etmeniz gerekiyor. İşte dünyanın en zengin köyü Huaxi ile ilgili detaylar...

Huaxi köyü: Çin'in en zengin köyü!

Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi köyü Çin'in en zengin köyü olarak biliniyor. Huaxi köyünde neredeyse her aile lüks villalarda yaşıyor.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruluyor!

Bankalar sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruyor. Yeni yapıyla bankalar donuk alacaklarını bilançodan çıkaracak. Şirketler ise tek bir varlık yönetimiyle muhatap olacak.

İsrail’den Filistin'deki Battir köyünde sanayi bölgesi inşa edecek!

Filistin Turizm ve Tarihi Eserler Bakanlığı, İsrail makamlarının Kudüs ile Beytullahim kentleri arasında bulunan ve Filistin’in Battir köyünün toprakları üzerinde sanayi bölgesi inşa etmeyi planladığını belirtti.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

2020 inşaatta çıkış yılı olacak!

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, inşaat sektöründe gelecek yıldan umutlu olduklarını söyledi. Andıç, ''2020 yılının yavaş yavaş çıkış yılı olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Ünlü yıldız Burçin Orhon köy evini yeniliyor!

Kısa bir süre önce köy evi satın alan Burçin Orhon, yeni evini düzenlemek için kolları sıvadı. Evle ilgili gelişmeleri de zaman zaman sosyal medyadan paylaşan Orhon, evin mutfağındaki çalışmaları anlattı.

İsrail'in sembolik köyü Vadi el-Ahmer yıkıldı!

İsrail askerleri, işgal altında bulunan Doğu Kudüs'teki sembolik köy olan Vadi el-Ahmer'i yıktı. 

Huaxi köyü: Çin'in en zengin köyü!

Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi köyü Çin'in en zengin köyü olarak biliniyor. Huaxi köyünde neredeyse her aile lüks villalarda yaşıyor.

İşte Çin'in en zengin köyü!

Çin'in bir numaralı köyü olarak tanınan Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi köyünde Bin 500 civarındaki nüfusu ve ciddi geliri olan 380 hanelik köyde neredeyse her aile lüks villalarda yaşıyor. Huaxi , Çin'in en zengin köyü.

İşte herkesin villada yaşadığı Çin'deki o köy!

Çin'in Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi Köyü en zengin köy olarak biliniyor. 380 hanelik bu köyde tüm halk lüks villada yaşıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kadıköy Belediyesi’nden yer istedi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kadıköy’de Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu kurmak için Kadıköy Belediyesi’nden yer istedi.

Siyah Kalem İnşaat Köy proje fiyatları 2016!

Siyah Kalem İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Siyah Kalem İnşaat Köy projesi 1.167 konut ve 15 bin metrekare çarşı alanına sahip. İşte Siyah Kalem İnşaat Köy proje fiyatları 2016...

Nilüfer İnegazi Köyü'nde çimento fabrikası inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nilüfer'in İnegazi Köyü'ne yapılması düşünülen çimento tesisinin 1/5000 Ölçekli İlave Nazım İmar Planı ile 1/1000 Öçekli İlave Uygulama İmar Planı'nı onayladı.

Çin Huaxi köyü Haberi

Çin Huaxi köyü

Çin’in en zengin köyü Huaxi'de 380 hane bulunuyor ve neredeyse her aile lüks villalarda yaşıyor. Ortalama 2 milyondan fazla turisti ağırlayan Huaxi köyünde yaşam kalitesi ise oldukça yüksek. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Huaxi köyü'nde halihazırda çok katlı birçok bina bulunurken, köy aynı zamanda dünyaca ünlü birçok anıt ve bin benzerlerine sahip.

Ülkenin kuzeyindeki Çin Seddi'nin bir kopyasından, Pekin'deki Yasak Şehre, New York'taki Özgürlük Anıtı'ndan Sydney'deki Opera Binası ve Paris'teki Arc de Triomphe bunlardan sadece birkaçı. Köyün ağır sanayiden, tekstil, turizme kadar birçok gelir kalemi bulunurken, mal varlıklarından elde edilen kazanç fazlası köylüye paylaştırılıyor geçen yıl köyün gelir fazlasından ötürü her aileye bir araba hediye edildi.

Huaxi aslında genel olarak bir köyden daha çok bir...