30 / 04 / 2024

çin mermer ihtiyacı türkiyeden

çin mermer ihtiyacı türkiyeden

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, "İnşaat sektöründeki durgunluğa rağmen 2014 yılında Çin'in yaptığı 1,7 milyar dolar blok mermer ithalatının yüzde 50'sini Türkiye tek başına gerçekleştirdi" dedi.

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

TEB'den bayram kampanyası! Bu paraya ihtiyacı olanlar mutlaka değerlendirin

Bayramda peşin paraya ihtiyacı olanlar bu kampanyayı kaçırmamalı. 50.000 TL düşük faizli peşin destek verilecek. Bayram öncesi gereksinimi olanlar başvuru yaparak elde edebilecek.

Düşük faizli kredi veren bir yer yok mu? diye kara kara düşünüyorsan bu haber senin için! ING'nin bu kampanyası kaçmaz

ING Bank aracılığı ile müşterilerine özel kredi duyurusu geldi. Ülkemizde meydana gelen ekonomik sorunlardan olumsuz etkilenen halka yeni avantajlar sunarak rahat bir nefes alması hedefleniyor. Peşin paraya ihtiyacı olan vatandaşlara kredi fırsatı ING Bank tarafından geldi. 

Nakit ihtiyacı olanlar için QNB Finansbank ve Denizbank kolları sıvadı! 5 dakikada paranıza kavuşun!

Enflasyon artarken vatandaşların nakit ihtiyacı günden güne artıyor. Bu sorun için QNB Finansbank ve Denizbank kolları sıvadı. İşte detaylar!

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya! Bu şartı yerine getiren herkes faydalanacak

Ziraat Bankası aracılığı ile uygulanan kredi kampanyası ile beraber faizler sıfıra düşürüldü. Ayriyeten 1 sene  geç ödeme planı ile beraber peşin paraya ihtiyacı olan vatandaşların gündeminde yer aldı. İşte Ziraat Bankası faizsiz kredi ayrıntıları.

Akbank'tan nakit ihtiyacı olanlara müjde geldi! Üstelik geri ödemesi çok ucuz

Acil ihtiyacı olan vatandaşlar için Akbank, ihtiyaç kredisi ayrıntılarını açıkladı. 10 Bin TL kredi çeken biri için günlük ödeme 32,44 TL olarak hesaplanmış. Akbank'ın bu kampanyası peşin paraya ihtiyacı olanlar için biçilmez kaftan. İşte detaylar..

Ziraat bankası resmen dudak uçuklattı! Yok böyle bir ödeme! Çok kuyruk olacak bankaya erkenden gidin

Ekonomik koşullar günümüzde daha çok peşin para ihtiyacına neden oluyor. Her şeyin ateş pahası olduğu şu dönemde 40.000 TL'ye kadar kredi almak işimize çok yarayacak. Ziraat bankasının kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde.

9 ayda ruhsat verilen konut sayısı 415 bine ulaştı!

2022 yılının 3. çeyreğinde yaklaşık 144 bin konutun inşası için yapı ruhsatı verildi ve yılın 9 ayında ruhsat verilen konut sayısı 415 bine ulaştı. Yıllık konut ihtiyacı 750-800 bin bandında olduğu için üretim, ihtiyacın gerisinde kalmış oldu.

Arçelik kapsüllü Türk kahvesi makineleri ne kadar? Arçelik 2 Eylül 2022 listesi

Bol köpüklü bir Türk kahvesi pişirmek için tek ihtiyacınız Arçelik Türk kahvesi makineleri! Peki Arçelik türk kahvesi makineleri ne kadar? Arçelik 2 Eylül 2022 fiyat listesi…

Nakit ihtiyacı olanlar için 125 bin TL’ye kadar kredi imkanı! Geri ödemeyi nasıl yapacağınızı siz seçiyorsunuz!

Vakıfbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için 3.000 TL’den 125.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunan ¨İhtiyaç Kredisi Kampanyası¨nı duyurdu. İşte detaylar...

Twitter'da yeni dönem! Elon Musk kararını verdi...

Elon Musk, Twitter'ı satın alabilmek için kaynak ihtiyacını giderdi. Musk'ın çok kısa süre içerisinde Twitter'ı resmen satın almasını bekleniyor.

Çalışanlar için kesenin ağzı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 

Halkın bankası Halkbank, son kampanyasıyla çalışanların yüzünü güldürdü ve rahat bir nefes aldırdı. Milyonlarca kamu çalışanı için bankadan son dakika açıklaması geldi. Peki acil nakit ihtiyacı olanlar için devlet destekli düşük faizli kredi nedir? İşte, Halkbank’ın kamu çalışanlarını cezbeden kampa

İstanbul'da arsalar öğrencilerin barınma ihtiyacı için değerlendirilecek!

İstanbul'daki devlet üniversitelerinin rektörleriyle öğrencilerin barınma ihtiyacının giderilmesi için arsa değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

çin mermer ihtiyacı türkiyeden Haberi

çin mermer ihtiyacı türkiyeden

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, "İnşaat sektöründeki durgunluğa rağmen 2014 yılında Çin'in yaptığı 1,7 milyar dolar blok mermer ithalatının yüzde 50'sini Türkiye tek başına gerçekleştirdi" dedi. Ege Maden İhracatçıları Birliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Türk doğaltaş sektörünün Çin'deki dünyanın en büyük doğaltaş fuarı Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na 139 firma ile katıldığı belirtildi. Türkiye'nin fuara uluslararası boyutta en büyük katılım gösteren ülke olduğu bildirildi. Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, fuardaki ilk günkü ziyaretçi sayısından ve ilgiden memnun olduklarını, beklentilerinin üzerinde alıcı talepleriyle karşılaştıklarını kaydetti. 



Türkiye'de...