02 / 05 / 2024

Ziraat bankası resmen dudak uçuklattı! Yok böyle bir ödeme! Çok kuyruk olacak bankaya erkenden gidin

Ziraat bankası resmen dudak uçuklattı! Yok böyle bir ödeme! Çok kuyruk olacak bankaya erkenden gidin

Ekonomik koşullar günümüzde daha çok peşin para ihtiyacına neden oluyor. Her şeyin ateş pahası olduğu şu dönemde 40.000 TL'ye kadar kredi almak işimize çok yarayacak. Ziraat bankasının kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde.



ZİRAAT BANKASI'NDAN DEV KAMPANYA

Ziraat Bankası hesabı olan vatandaşlar peşin gereksinimini kolay bir halde karşılayabilecek. İhtiyaç kredisi için başvuru yapan herkes aynı gün içerisinde  işlemlerine yapabiliyor. Ziraat Bankası makul faiz oranları ile kredi ödemesi yapacağını duyururken işlemlerini tamamlayan vatandaşlar da aynı gün içerisinde ödemeleri hesaplarında görebilecek.


Yapılan son açıklama kapsamında 10-20-30.000 TL ve 40000 TL'ye kredi ödemesi yapılacağı belirtirken vatandaşlara 36 ay vade alternatifi de sunulmaktadır.  Vatandaşların gereksinim duyduğu meblağ kapsamında ödeme tablosu hazırlanarak rahatlik sağlanıyor. Başvuruda bulunan kişiler 5 dakika içerisinde sonuç alabilmektedir. Peşin paraya sıkışmış olan binlerce vatandaş kampanya detaylarını araştırmaya devam ediyor. Ödemelerden emekliler de faydalanabilmektedir.


Ziraat Bankası emekli kredi avantajı içeriğince başvuru koşullarını taşıyan kişiler yapılan incelemelerin akabinden anında netice alabiliyor. Ziraat Bankası'nda hesabı bulunan kişiler ise Web sitesi üzerinden başvuru işlemlerini kolay bir şekilde yapabilir. Son başvuru tarihi 28 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Ziraat bankası resmen dudak uçuklattı! Yok böyle bir ödeme! Çok kuyruk olacak bankaya erkenden gidin
Ziraat Bankası, Türkiye'de bir devlet bankasıdır. 1863 yılında kurulmuştur ve ülkenin en eski ve en büyük bankalarından biridir. Ziraat Bankası bireylere, işletmelere ve devlet kurumlarına çeşitli bankacılık ve finansal hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler mevduat hesapları, krediler, kredi kartları, sigorta ve yatırım ürünlerini içermektedir. Ziraat Bankası, Türkiye çapında geniş bir şube ve ATM ağına sahip olup, ayrıca
 birçok ülkede uluslararası şubeleri bulunmaktadır. Türk bankacılık sektörünün en önemli oyuncularından biridir ve istikrarı ve güvenilirliği ile güçlü bir üne sahiptir.


Geri Dön