29 / 07 / 2024

Çin metro

Çin metro

Çin’de artık ihtiyacı karşılayamayan 24 yıllık köprü hakkında yıkım kararı alındı. Yıkılan köprünün yerine yapılacak olan metro hattı için de benzer bir çalışma yapılacak.

Stoklar bitmeden yetişin! Metro Market online kampanyalı ürünlerini açıkladı! Bir alana bir bedava kampanyası...

Metro Market online kampanyalı ürünleri belli oldu. 25'li ve 402lı demlik çayda bir alana bir bedava kampanyası başladı.

Mersin metrosunda kredi engeli!

Mersin metro hattı Meclis'te engelle karşılaştı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in, metro için talep ettiği borçlanma yetkisine onay verilmedi...

İstanbul'daki metro inşaatlarında son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım problemini ortadan kaldırmak için metro inşaatlarına aralıksız devam ediyor. Peki İstanbul'un hangi bölgelerinde metro projeleri hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

İstanbul'da devam eden metro inşaatları ve açılış tarihleri!

İBB, ulaşıma çare olabilmek için metro inşaatlarına devam ediyor. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yapımı devam eden metro inşaatları hakkında bilgi paylaşıyor.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaatı yeniden başladı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı durdurulan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatına yeniden başlandığını açıkladı. İmamoğlu, "İhalenin güncellenmiş bedeli 2 milyar 340 milyona tekabül ediyor" dedi...

Çin, dünyanın en uzun deniz altı metro inşaatını bitirdi!

Çin'in deniz altından geçen en uzun metro tünelinin çalışmaları Shandong Eyaleti’nin sahil kenti Qingdao’da tamamlandı...

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı'nın inşaatı yılın 2. yarısında başlayacak!

İzmir tarihinin en büyük yatırımı olması planlanan Üçyol - Buca Metro projesinin genel ihale ilanı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın internet sitesinde yayımlandı. Projenin inşaatının bu yılın ikinci yarısında inşaatın başlaması planlanıyor.

Mersin raylı sistem projelerinde son durum ne?

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin'in metro yatırımları ile ilgili açıklama yaptı.

Özbekistan'da metro tüneli inşaatındaki göçükte ölü sayısı 6'ya çıktı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te dün metro tüneli inşaatında göçük meydana gelmişti. Olay sonucuna ölü sayısı 6'ya çıktı.

Özbekistan'da metro tüneli inşaatında göçük!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te metro tüneli inşaatında göçük meydana geldi. Göçük altında bazı işçilerin toprak altında kaldığı düşünülüyor.

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatı işçilerinden eylem!

İBB tarafından yapımı süren Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatında çalışan işçiler yüklenici firmadan maaşlarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

Çin metro Haberi

Çin metro

Çin’de artık ihtiyacı karşılayamayan 24 yıllık köprü hakkında yıkım kararı alındı. Gece başlayan yıkım işlemi 56 saatte bitirildi. Yıkılan köprünün yerine yapılacak olan metro hattı için de benzer bir çalışma yapılacak. Metro inşaatında 116 kepçenin aynı anda çalıştırılması...