04 / 05 / 2024

çin milyoner

çin milyoner

Yatırım bankası Credit Suisse'in yeni raporuna göre ortalama Çinli bir yetişkinin, artık ortalama bir Avrupalıdan daha zengin olduğu belirlendi. İşte detaylarıyla o rapor...

Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?

2023'ün ilk sekiz ayında 346 bin kişi daha milyoner olurken, Finans Uzmanı Ebru Usta 'Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?' sorusunun yanıtını paylaştı. İşte Ebru Usta'nın o paylaşımı..

Milyon dolarlık dev arazide sır perdesi aralandı! Bir grup milyoner sıfırdan şehir inşa etmek istiyor!

California’nın kuzeyinde bulunan kırsal alandaki büyük bir arazi 2018’de satın alınarak ayrıntıları sırra kadem basarken, milyon dolarlık dev arazi hakkındaki sır perdesi bu hafta aralandı. Peki bu araziye ne olacak? Bu araziyi kimler, niçin aldı?

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar! 2026'da milyoner sayısı 87.5 milyonu aşacak!

Ukrayna'da devam eden savaş ve faiz oranlarında yaşanan yükselişin varlık sınıflarını ve kişisel servetleri eritmesine karşın; küresel çapta milyoner sayısının artması öngörülüyor. İşte detaylar...

Doları durdurmak için ortaya atıldı 150 bin kişiyi milyoner yaptı

Devreye girdiği günden bugüne eleştirilen ve devlete büyük yük olacağı söylenen Kur Korumalı Mevduat fonunun bu yılın ilk 6 ayında toplamda 150 bin yeni milyoner yarattığı ortaya çıktı. Öte yandan milyonerlerin mevduatları ise yüzde 339 oranında artış gösterdi.

Gigi ve Bella Hadid'in babasının kaçak malikane davasında son durum!

Abd'li mankenler Bella ve Gigi Hadid'in milyoner babaları Mohamed Hadid'e Los Angeles'ta yaptığı dev malikanenin bazı kısımlarının imar iznine aykırı ve kaçak olduğu sebebiyle dava açılmıştı. Peki davada son durum ne?

Jan Stroh yarışma için evine stüdyo kurdu!

Alman avukat Jan Stroh, ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasını en büyük hedefi haline getirdi. Yarışmaya hazırlanmak için evinin bodrumuna bir  stüdyosu kurdu. 

Milyonerler Adası, Roman Abramoviç'in yatırımıyla değerlendi!

Bir diğer adı "Milyoner Adası" olan Saint-Barthelemy Adası, Roman Abramoviç'in yatırımıyla değerlendi. Abramoviç, 2009 yılında adadan 70 dönüm araziyi satın aldı. 

Aileler lüks çocuk odaları için 200 bin dolar harcıyor!

Milyoner aileler, filmlerde ya da televizyonlarda gördükleri odaları isteyen çocukları için kesenin ağzını açtı. Aslına benzemesi için hiçbir detayın atlanmadığı odalarda kale şeklinde yatak yer alıyor.

Gary Keller Milyoner Gayrimenkul Danışmanı kitabını çıkardı!

Gary Keller’den, gayrimenkul danışmanlarına başucu kitabı geldi. Keller’in, bilgi, tecrübe ve de deneyimlerine yer verdiği Milyoner Gayrimenkul Danışmanı adlı kitabı Türkçe olarak raflardaki yerini aldı.

Çinli milyoner doğduğu köyde yeniden yaptırdığı 72 evi hediye etti!

Çin'de Xiong Shuihua isimli bir milyoner doğduğu köydeki eski evleri yıktırıp yerlerini yenilerini yaptırdı ve 72 aileye evleri bedava hediye etti. Milyonerin projesi 4 milyon dolara mal oldu...

Dewi Sukarno Milyoner Fuarı'ndaki mobilyaları beğendi

Milyoner Fuarı'nın sürpriz ismi Dewi Sukarno, beğendiği mobilyalar için dün yine fuar alanındaydı

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

çin milyoner Haberi

çin milyoner

Yatırım bankası Credit Suisse'in yeni raporuna göre ortalama Çinli bir yetişkinin, artık ortalama bir Avrupalıdan daha zengin olduğu belirlendi. 

İsviçre merkezli bankacılık devi Credit Suisse’in yeni raporuna göre, Kuzey Amerika ve Avrupa küresel olarak toplam hanehalkı servetinin yüzde 57’sini meydana getirse de Çin’deki ortalama yetişkin başına servet Avrupa’yı geçti. 

Credit Suisse’in bu ay yayınlanan yıllık Küresel Zenginlik Raporu’nda dünyadaki hanelerin ortalama serveti ile ilgili verilere de yer verildi. 

İşte Credit Suisse’in hanelerin servetiyle ilgili o raporunda yer alan detaylar...

Sözcü'de yer alan habere göre; rapora göre, Çin’de yetişkin başına ortalama mal varlığı 26 bin 752 dolar olarak belirlendi.  Avrupa’da ise bu rakam 26 bin 690 dolar seviyesinde seyrediyor. Fakat Avrupa’daki ortalama rakam güney ve doğu bölgelerindeki daha yoksul ülkeleri de kapsıyor.

SON 20...