03 / 05 / 2024

Çin otel çökmesi

Çin otel çökmesi

Çin'de çöken, koronavirüs hastalarının karantinada bulunduğu otelde 4 kişinin hayatını kaybettiği, 42 kişinin de göçük altından çıkartıldığı, 5 kişinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Çin'de koronavirüslü hastaların bulunduğu otel çöktü!

Çin’in Çüencou kentinde yeni tip koronovirüs hastalarının karantinada bulunduğu otel çöktü. Enkazdan 28 kişi kurtarıldı...

Aman dikkat! Dolandırıcılıkta yeni trend “istihdam dolandırıcılığı!"

Sürekli yeni yöntemler geliştiren dolandırıcıların yeni numarası “pes!” dedirtti. Farklı sektörlerden istihdam  dolandırıcılığı adlı yeni bir dolandırıcılık türüyle ilgili haberler gelirken, bu kez insanların iş umudunu kullanıyorlar. İşlerini pervasızca yapan dolandırıcılar, olmayan işler için otel

Çin'de inşaat çökmesi nedeniyle 3 kişi yaşamını yitirdi! 

Çin’de inşaat sahasında yaşanan  çökme nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti

Bursa'da belediye tarafından kiralanan otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs nedeniyle 7 gün 24 saat görev yapan sağlık personelinin daha iyi koşullarda dinlenebilmesi için otel kiraladı. 

Fransa'da evsizler için otel imkanı sunulacak!

Kovid-19 sebebiyle ölü sayısının 2 bin 606’ya çıktığı Fransa’da sokaklarda kalan evsizler için otellerde 5 bin kişilik ve 40 farklı merkezde bin 300 kişilik yerler oluşturuldu.

Oda bulamayan acenteler otel kiralıyor!

Avrupalı turistin yoğun ilgisi tatil cenneti Marmaris'teki otelleri oda satışında peşin çalışmaya yöneltti. TÜRSAB Marmaris Bölge Temsil Kurulu Üyesi ve İbu Acente Müdürü Özhan Berkoğulları ''Acenteler oda bulmakta zorlanıyor, bunun için otel kiralamaya yöneldiler'' dedi. 

Selçuklu Belediyesi'nden üniversite öğrencileri için yurt!

Konya Selçuklu Belediyesi üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak için otel konforunda yurt inşa ediyor. 250 oda ve 1000 yatak kapasiteli yurdun kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Lussoro Bodrum Haziran'da açılacak!

Apis Global'in otel markası Lussoro, Bodrum'daki Miyel Beach Hotel'i 5 yıllık kiralama anlaşması kapsamında bünyesine kattı. Otel, 2018 Haziran'da açılacak.

Blueground New York pazarında hızla büyüyor!

1 ay ve üzeri süreli konaklama ihtiyacı içerisindeki kişiler için otel konforunda ev yaşamı sağlayan Blueground, New York pazarında hızla büyüyor.

Blueground dünyaya açılıyor!

1 ay ve üzeri süreli konaklama ihtiyacı içerisindeki kişiler için otel konforunda ev yaşamı sunan ve kurulduğu yıldan beri her yıl 3 kat büyüyen Blueground, Dubai, Yunanistan ve Türkiye pazarından sonra farklı ülkelere de yatırım yapacak.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi için otel projesi!

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binasının yanına depremzedeler, mülteciler ve öğrenciler için otel inşa edilecek.

Trabzon'da otel yatırımları hız kazandı!

Trabzon’da yatak kapasitesini artırmak için otel yatırımları hızlandı. 356 konaklama tesisinde 3 bin 796 oda ve 18 bin 650 yatak kapasitesine sahip Trabzon’da yatak kapasitesini artırma çalışmaları yapılıyor.

Reysaş Holding, Kastamonu'da otel yapacak!

Kastamonu’da son günlerde yerli ve yabancı turisti ağırlamak için otel yapılması konusunda yatırımcılara açık çek verilirken hem Kastamonu Valiliği hem de Kastamonu Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Taşyapı Beşiktaş Otel projesinin imar planı askıda!

Taşyapı'ya ait Beşiktaş Rumelihisarı Mahallesi'nde yer alan 3 bin 182 metrekarelik parsel için "Otel Alanı" amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıya çıktı...

Çin otel çökmesi Haberi

Çin otel çökmesi

Çin'in Fucien eyaletinin Çüencou şehrinde 70 kişinin bulunduğu otel, birinci katta yapılan onarım çalışmalarında yaşanan kaza sonucunda dün yerel saatle 19.30'da çöktü.

Ekipler seferber oldu

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habee göre; yerel hükümet tarafından Kovid-19 salgınının en yoğun olduğu Hubey eyaleti ile Cıciang eyaletinin bazı bölgelerinden gelen ve Kovid-19 hastalarıyla temasa geçen kişilerin karantina altına alınması amacıyla  kullanılan Şincia (Xinjia) Express Hotel’inden 9 kişi kendi imkanlarıyla çıktı. Kurtarma çalışmalarında 42 kişi göçük altından çıkarılırken, bu kişilerden 4’ü yaşamını yitirdiği 5’inin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bahar Bayramı’yla kentlere geri dönülüyor

Çin'de, yeni tip koronavirüsün son günlerde belirli oranda engellenmesiyle insanlar Bahar Bayramı’yla gittikleri şehirlerden çalıştıkları şehirlerine geri dönüyor. Yerel hükümetler, kentlere dışardan gelen kişilere 14 gün boyunca kendilerini karantinaya almaları tavsiyesinde bulundu.

Çin'de koronavirüslü hastaların...