22 / 05 / 2024

Çin patlama

Çin patlama

Çin'in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde bir kimya tesisinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre dört kişi hayatını kaybetti. Patlamaya neyin yol açtığı açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kredi kartı borcu yüzünden yasal takibe takılanların sayısı patlama yaptı!

Bireysel kredi veya kredi kartı borcunu ödeyemediği için hakkında yasal takip başlatılanların sayısı artmaya devam ediyor. Geçen yılın aynı dönemine göre borcunu ödeşemeyenlerin sayısı bu yıl patlama yaptı.

Tatil tercihleri değişti: Otel yerine 1-2 haftalık yazlık kiralamalarında patlama yaşanıyor! 

Okulların kapanmasıyla beraber yaz tatili için planların yapılmaya başlandı. Tatillerde oteller yerine 1-2 haftalık yazlık kiralamalarında patlama yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Analistler açıkladı! Bitcoin'nin sert zemine çakılması ile patlama yaşanacak!

Bitcoin'in çakılışı hakkında değerlendirmelerde bulunan analistler BTC fiyatında patlama olacağını duyurdu!

Pendik'teki metro inşaatı şantiyesinde patlama!

Pendik'te metro inşaatı şantiyesinde patlama oldu. Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde yer alan metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. 

Türklerin radarındaki Karadağ’da inşaat sayısında patlama!

Karadağ'da inşaat işlerinin son beş yılda ikiye katlandı. Karadağ’da, Türk markalar rezidans kültürü ile fark yaratırken, Türk yatırımcılar da ev alma yarışında Rusya’dan sonra ikinciliğe yükseldi...

Arsa alırken dolandırılmamak için dikkat!

Son dönemde "arsa alışverişinde dolandırıldım" diyenlerin sayısında patlama yaşanıyor. Araziler sahte evraklarla el değiştiriyor. İşte, parasını saklamayıp toprağa yatırmayı düşünenlerin tuzağa düşmemek için bilmesi gerekenler...

Konut sektöründeki patlama nedeniyle borçlanma yükseldi!

Kredi kartı sayısı 2014'in ilk yarısında 200 bin adet artarken, bu rakam 2015'in ilk 6 ayında 800 bin oldu. Konut sektöründeki patlama nedeniyle borçlanma oranlarını yükseltirken, vatandaş gelecek yıllarını da ipotek altına aldırmış durumda.

Meram'da inşaatta patlama olabilir!

Birlik olarak şehri yeniden imar etmek istediklerini belirten KOMÜT Genel Sekreteri Şaban Topal, "Meram'da arsa üretimi noktasında kapsamlı bir çalışma var. Çalışmalar bittiğinde inşaat sektöründe bir patlama yaşanabilir" dedi.

Siirt'te Çetin Barajı inşaatında patlama!

Pervari ilçesindeki Çetin Barajı inşaatında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Olayda can kaybı yaşanmazken, patlamanın ardından çıkan yangında 4 iş makinesi yandı. İşte ayrıntılar...

Almanya'da inşaat sektörü uçuşa geçti!

Göçmen sayısının artması ve düşük faizler Almanya'daki inşaat sektöründe patlama yaşanmasına yol açtı. Uzmanlar, 2015 yılında da yeni yapılacak ev sayısının 206 bine ulaşmasını bekliyor.

Kağıthane'de elektrik hattında patlama!

Olay, Talatpaşa Mahallesi Alakoç Sokak'ta yaşandı. Yer altından geçen elektrik kablolarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Yangını söndürmek için olay yerine gelen itfaiye ekipleri elektrik ekiplerinin gelmesini bekledi.

Bursa'da doğalgaz hattında patlama yangına neden oldu!

Bursa'da iş makinesi doğalgaz hattını patlattı. Patlama sonucu alev alan gaz yangına neden oldu. Bursa'da, iş makinesiyle altyapı çalışması için kazı yapılırken delinen borudan sızan doğalgaz alev aldı.

Çin'de kimya tesisinde patlama: 4 ölü!

Çin'in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde bir kimya tesisinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre dört kişi hayatını kaybetti. Patlamaya neyin yol açtığı açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi...

Çin patlama Haberi

Çin patlama

Şinhua ajansının yerel kaynaklara dayandırarak verdiği haberde, patlamanın Luşui kasabasındaki Nuciang Dinşıng adlı tesiste meydana geldiği belirtildi. 


Patlamaya neyin yol açtığı açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı...