08 / 07 / 2024

çin Shuitou International Stone

çin Shuitou International Stone

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB), doğaltaş sektörünün en önemli fuarlarından olan 'Shuitou International Stone Fuarı'nda Türkiye adına milli katılımla yer alacak. Fuar 8-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek...

Konut almak için en uygun zaman! Fiyatlarda artışın başlamasına sadece birkaç ay kaldı

Uluslararası gayrimenkul grubu Mars International Kurucusu ve CEO’su Hakan Bucak, piyasadaki durgunluk nedeniyle gayrimenkul almak için en uygun zaman olduğunu belirterek, fiyatlardaki artışın başlayacağı tarihi açıkladı.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Marriott 10 yeni otel için çalışmalara başladı!

Marriott International, Inc., 2022'nin sonuna kadar 10 yeni otel açmak için çalışmalara başladı. Açılacak otellerle Türkiye genelinde 43 adet otel sayısına ulaşılacak. 

Gayrimenkul sektöründe 2021'in ilk yarısında neler değişti?

Colliers International tarafından Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2021 – İlk Yarı raporu hazırlandı. Peki raporda hangi verilere yer verildi? 2021'in ilk yarısında gayrimenkul sektöründe neler oldu? İşte ayrıntılar...

Kripto paralar düşüşte! Çin ne yapmak istiyor?

Kripto para piyasası Çin'in darbesiyle sarsıldı. Kripto paraların ülkesine girişini engelleyen Çin, kripto para madenciliğini yasakladı. CNN International editörü David Culver, merak edilenleri yanıtladı...

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi yapıldı!

Yap-işlet-devlet (YİD) modeliyle ihalesi gerçekleştirilen Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için Powerchina International Group Limited, Powerchina Road Bridge Group Co. Ltd, Özgün İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığından teklif geldi.

Uçmak için sabırsızlandıran 16 yeni havalimanı!

CNN International yeni inşa edilen ve yenilenen havalimanlarını listeledi. Listede, dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'da yer aldı.

Michael Doring'in Türk inşaat sektörüyle ilgili öngörüleri! 

Türkiye'de 20 yıldır aktif olan ABD merkezli uluslararası inşaat / proje yönetimi şirketi Turner International’ın Operasyon Genel Müdürü Michael Doring, gelecek hedeflerini paylaştı ve Türkiye inşaat sektörüyle ilgili öngörülerini aktardı. 

Akbatı'ya BREEAM'den Mükemmellik Sertifikası!

Akbatı, dünyanın en tanınan çevre dostu bina sertifika sistemi BREEAM’de, In-Use International Part 2 kategorisinde “Excellent” derecesini alarak büyük bir başarıya daha imza attı..

Cubes Ankara’nın otel bölümü için imzalar atılıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Nuhoğlu, Dalgıç ve Lejant’ın birlikte hayata geçirdiği Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International ile anlaşma sağlandı.

Yeşil Mortgage projeler için 540 milyon liralık finansman!

Garanti Bankası ve International Finance Corporation arasında 5 yıl vadeli 150 milyon dolar karşılığında yaklaşık 540 milyon lira tutarında sözleşme imzalandı. Finasnman çevre dostu binalar için kullanılacak.

Pakistan'daki eğitim şehri için protokol imzalandı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ile Kuveyt Yardım Kuruluşu International Islamic Charity Organization arasında "eğitim şehri"ne destek için protokol imzalandı

Ünal Aysal, Güney Koreli ortakla İran'da enerji santrali inşa edecek!

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Unit International ile Güney Kore'nin en büyük inşaat firmaları arasında yer alan SK Engineering & Construction ile İran'da enerji santrali inşa ediyor.

çin Shuitou International Stone Haberi

çin Shuitou International Stone

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB), doğaltaş sektörünün en önemli fuarlarından olan 'Shuitou International Stone Fuarı'nda Türkiye adına milli katılımla yer alacak. Çin'in Shuitou kentinde 15'inci kez düzenlenecek olan fuar, 8-11 Kasım arasında gerçekleştirilecek. Çin, doğaltaş sektörünün ihracatı açısından büyük önem taşıması nedeniyle 2014'ün hedef pazarı haline getirildi. Bu kapsamda İMİB, Çin'in en büyük doğaltaş fuarları arasında yer alan Shuitou International Stone Fuarı'na Türkiye'yi tanıtan özel stantlarıyla 11'i milli katılım, 22'si UR-GE Projesi kapsamında toplam 33 firmayla 990 metrekare alanda katılım sağlayacak. Aralarında Brezilya, İspanya, İtalya, İran, Pakistan ve Ukrayna'nın da bulunduğu, pek çok ülkeden çok sayıda firmanın katılacağı fuarda doğaltaş ürün ve ekipmanları sergilenecek. 


Sabah...