29 / 04 / 2024

Cubes Ankara’nın otel bölümü için imzalar atılıyor!

Cubes Ankara’nın otel bölümü için imzalar atılıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Nuhoğlu, Dalgıç ve Lejant’ın birlikte hayata geçirdiği Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International ile anlaşma sağlandı.




Anlaşma ile birlikte uzun dönem konaklamalara uygun olarak geliştirilen özel bir konsept olan Residence Inn By Marriott’ın da Türkiye’deki ilk oteli Cubes Ankara’da açılacak.

 

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu ile Marriott International’ın Türkiye’de İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Poğda Demircan’ın katılımıyla 16 Ocak 2018, Salı günü İstanbul Marriott Hotel Şişli’de anlaşma için imzalar atılacak. 

 

Çukurambar’da konut ve ofis yaşamına dair benzersiz bir yorum getiren Cubes  Ankara  projesinin otel bölümü için düzenlenecek olan imza töreni 16 Ocak 2018 Salı günü gerçekleşecek. 

 

Cubes Ankara projesi hakkında:
420 konut olmak üzere ofis ve dükkanlardan meydana gelen Cubes Ankara projesinde 1+1, 2+1 ve 2,5 daireler yer alırken, isteğe bağlı daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde genişletilebiliyor. 

 


Geri Dön