03 / 05 / 2024

çin Tianzi otel

çin Tianzi otel

Çin'de Guinness Rekorlar Kitabı'na giren devasa otel görenleri şaşırttı. Yaklaşık 42 metre yüksekliğe sahip olan otel, üç Çinli tanrıyı temsil ediyor...

Bungalov otel satışlarında yüzde 400'lük rekor artış!

Enuyguncom'dan yapılan açıklamaya göre, ilkbahar için bungalov otel satışlarındaki artış, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 400 arttı.

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'a hazırlık! 5.7 milyon metrekare alana 45 bin nüfus!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Başakşehir’deki 5.7 milyon metrekare büyüklüğündeki alan, Kanal İstanbul projesi için konut, otel, çarşı, çok katlı mağaza inşa etmek üzere “özel proje alanı” olarak düzenlendi. Planlama alanında 45 bin kişilik nüfusun yaşaması tahmin ediliyor. 

Hilton, 2020'de 3 yeni otel açacak!

2020 için üç yeni otel anlaşması yapan Hilton Hopa, Yüksekova ve Erzurum’da toplamda 500’ü aşkın odayı hizmete açması planlanıyor.

David Beckham Çin'de otel açacak!

Eski İngiliz futbolcu David Beckham, önümüzdeki yıl Çin’in Macau bölgesinde Londra temalı devasa bir otel açacak.

Malatya Girişim Grubu, Mövenpick ile anlaştı!

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otel için ünlü otel zinciri Mövenpick ile anlaşmaya varmış...

MNG Şirketler Grubu'ndan e-ticaret’e yeni bir soluk!

Alt yapı, inşaat, otel yatırımları, enerji üretimi ve pazarlaması ile Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunan MNG Şirketler Grubu, “setmoda.com” ile online alışverişe farklı bir bakış açısı getiriyor.

Diyar Oto Kiralama İnşaat Otel Canlı Hayvan Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Oto Kiralama İnşaat Otel Canlı Hayvan Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Macar ve Mazlum Macar ortaklığında kuruldu.

Er Yatırım, 3 yılda 6 otel açacak!

Er Yatırım 10 yılda 20 otel açmayı planlıyor. Her yıl için 2 otel hedefinde bulunan şirket bu yatırımlara 300 milyon dolar bütçe ayırdı.Projelerin ilk etabı için 6 otel açacak olan şirket, bu projelere 150 milyon dolar harcayacak.

Almanya Rügen Adası'ndaki Naziler'in tesisi otel oluyor!

Nazi Almanyası döneminde Rügen Adası'nda kurulan ve amacı Nazi fikirlerini kuvvetlendirmek olan tesis lüks bir otele dönüştürülecek. İşte o tesis...

Burdur Belediyesi 2016 yılının projelerini açıkladı!

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak için Serenler Otel'de yemek düzenleyen Belediye Başkanı Ercengiz, basın emekçileriyle biraraya geldi. Başkan Ercengiz, 2015'te yapılan çalışmaları değerlendirip, 2016'da yapılacak çalışmaların müjdesini verdi.

Rıfat Yüzbaşıgil: Ülke inşaatla büyüyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, meslekte 25. ile 40. yılını doldurmuş inşaat mühendisleri için Dedeman Otel'de plaket töreni düzenledi, Programın açılış konuşmasını Rıfat Yüzbaşıgil yaptı...

Dap, Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesini Rotana'ya verdi!

DAP Yapı, 600 milyon lira yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için uluslararası otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı.

çin Tianzi otel Haberi

çin Tianzi otel

Çin’in Hebei eyaletinde üç devasa tanrı heykeli şeklinde tasarlanan Tianzi isimli bir otel bulunuyor. Bu otel, en büyük anıt bina olarak 2001'de Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Otel binasının yükseliği yaklaşık 42 metre. Heykeller üç Çinli tanrıyı temsil ediyor: şans tanrısı, kariyer ve bereket tanrısı ve uzun ömür veren tanrı. Bir tanrının elindeki dev şeftali, sadece tasarım parçası değil; içinde lüks oda da var.


En büyük anıt bina olarak 2001 yılında Guinness Rekorlar Kitabı'na giren otel Sputnik'in hazırladığı videoda.