19 / 05 / 2024

Çin ve Muğla

Çin ve Muğla

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın öncülüğünde, uluslararası kültürel ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ve iş birliğinin artırılması maksadıyla TÜÇİDER'nin katkılarıyla Çin Halk Cumhuriyeti'nden yatırımcılardan oluşan bir heyet geldi.

Muğla ve Çanakkale'de kiralık 5 iş yeri! 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Muğla ve Çanakkale'de yer alan iş yerleri için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu iş yerlerinin kira bedelleri 1.500 TL'den başlıyor.

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla'da 546 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesi için adımı attı! O ilçeye tam 225 konut!

2023 yılına kadar tam 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Projesi’nin ihalesini 4 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek. 

TOKİ Muğla projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 574 ucuz konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihalesini 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştiriyor. 

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi! O ilçeye tam 574 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Muğla projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Bayram tatilinde hangi ünlü hangi otelde sahneye çıkacak? Kıbrıs Antalya ve Muğla'da yıldız yağacak

Ramazan Bayramı tatili, pandemi sürecinden çıkan Türkiye'de pekçok insana dinlenme ve stres atmak için fırsat olacak. Kıbrıs, Antalya ve Muğla'daki otellerde ünlü sanatçılar bayram boyunca sahne alacak. İşte bayramda hayranlarıyla buluşacak ünlüler...

TOKİ Muğla projeleri için düğmeye bastı! 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Kavaklıdere'de 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. Projelenin ihalesi yarın yapılacak.

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Muğla'da inşaatlar 15 gün süreyle durduruldu!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu, yükselen çimento fiyatlarını boykot etmek için 24 Eylül tarihinde kadar inşaatları durdurma kararı alan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)'a tam destek vereceklerine dikkat çekti. 

Çin ve Muğla Haberi

Çin ve Muğla

Bu münasebetle düzenlenen "Muğla'nın Yatırım Potansiyeli ve Yatırım Fırsatları" konulu toplantıya, Vali Amir Çiçek, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkam Bülent Karakuş, oda üyeleri, Türk-Çin İpekyolu E konomik ve Kültürel İşbirliği Derneği Başkanı Zeyneş İsmail ve Çinli iş adamlan katıldı. Toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye ile Çin arasındaki ticaret hacminin 28 milyar dolar olduğunu söyleyen Karakuş "Bu pastadan Muğla'nın da faydalanması maksadı ile bir araya geldik. Muğla olarak Çinli işadamlarımız ile mermer, tarım, turizm konulannda iş birliği yapmak istiyoruz" dedi. Konuşmaların ardından Vali Amir Çiçek gözetiminde MUTSO, TÜÇİDER ve Çinli yatınmcılar arasında ekonomik işbirliği protokolü imzalandı. Protokole göre, turizm, tarım ve mermer alanlarında iş birliğine gidilecek. 


Çin ve Muğla arasında ekonomik İş birliği protokolü İmzalandı Muğla...