09 / 05 / 2024

Çinçin konutları

Çinçin konutları

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki' nin her pazar günü gerçekleştirdiği Altındağlı vatandaşlarla buluşma toplantısına bu hafta Aktaş ve Çinçin Mahalleleri konuk oldu. Tiryaki, 'Çinçin'de dönüşüm devam edecek' dedi...

Ekim'de konutların yüzde 94'ü kredisiz satıldı! Peşin konutları kimler alabiliyor? 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'de ülke genelinde satılan konutların yüzde 94'ü; yılın ilk 10 ayında satılan konutların ise yüzde 83'ü konut kredisi olmadan satıldı. Peki kredisiz konutları kimler alabiliyor? İşte gayrimenkul sektörü temsilcilerinin o açıklamaları...

TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için konutlar üreten TOKİ binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ konutlara başvuru yapmak isteyen binlerce vatandaş ''TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Rusya'da konut ipotekli mikro krediye yasak geliyor!

Rusya'da emlak sektöründeki dolandırıcıkların önüne geçmek için konutların teminat gösterilmesi karşılığında mikro kredi vermenin yasaklanması için teklif verildi.

Geleceğin konutları 4 akımla şekillenecek!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, geleceğin konut trendlerine 4 akımın şekil vereceğini söyledi. Çelik, "Sürdürülebilirlik, duyarlı mimari, birlikte yaşam ve yapay zeka sektöre yön verecek" ifadesini kullandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin  kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı onaylandı...

Hatay Yetim Köyü inşaatında sona gelindi!

Hatay ile Suriye'nin arasında yer alan beton sınıra sıfır noktasında savaşta babalarını kaybeden yetim çocuklar için konutlar inşa ediliyor..

Müteahhitler yatırım için konutları paraya çeviriyor!

Yeni Akdeniz İnşaat sahibi olan Mustafa Serkan Tunçay, inşaat sektörünün son durumu hakkında görüşlerini paylaştı. Tunçay, ekonomideki durgunluğun konut piyasasını da olumsuz etkilediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriyeli mülteciler için konut yapabiliriz!

Çin’de düzenlenen G20 Zirvesi’nden dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönüş yolunda gazetecilere mesajlar verdi. Erdoğan, Suriye’nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturulması halinde mülteciler için konutlar yapılabileceğini söyledi.

Gazze'ye 200 yataklı hastane müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Gazze halkının kullanımı için konutlar inşa edileceği ve 200 yataklı Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesinin de en kısa zamanda hizmete alınacağı ifade edildi.

Sivas Suşehri'nde afet konutları inşa ediliyor!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde evinde heyelan riski olan vatandaşlar için 30 afet konutu yapılıyor. Kaymakam Kadir Perçi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci, yapımına başlanan afet konutlarında incelemelerde bulundu.

Artaş İnşaat Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim?

Toplam 599 adet konutu bulunan Avrupa Konutları Kale projesi Topkapı'da inşa ediliyor. Peki Artaş İnşaat Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim?

Avrupa Konutları Kale projesinde kaba inşaat tamamlandı!

Artaş İnşaat tarafından İstanbul Topkapı'da hayata geçen Avrupa Konutları Kale projesinde kaba inşaat bitti. Şirket yetkilileri 599 konut, 52 ofis ve 30 mağazadan oluşan projenin deprem yönetmeliğine uygun yapıldığını söyledi.

TOKİ Yapracık Konutları'na Emekli Dinlenme Evi inşa edilecek!

ETİMESGUT Belediyesi, emekli dinlenme evlerinin 4.'sünü Yukarı Yurtçu Mahallesindeki TOKİ Yapracık Konutları'na inşa ediyor. Emekli Dinlenme Evi'nde çalışmalara başlandı.

Çinçin konutları Haberi

Çinçin konutları

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi. 

Tiryaki, bu bölgelerde çok hızlı bir biçimde dönüşüm gerçekleştirileceğinin altını çizdi. 

Tiryaki, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu bölgelerde yıllarca kamu hizmeti adı altında yanlış yapılaşmalara gidildi. Ancak şu anda büyük bir değişim yaşanıyor. 2004'te yüzde 85'i gecekondu, yüzde 75'inin imar planı olmayan bölgede, problemi çözmek, için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün Altındağ'ın hemen hemen %100'ünü imarlı hale getirdik. Bugün buralarda gerçek bir dönüşümden söz ediyoruz. Modern okulların, konutların yer aldığı bir yaşam bölgesinden söz ediyoruz."


Ankara...