05 / 05 / 2024

çinde dev termometre yıkımı

çinde dev termometre yıkımı

Çin'in Liaoning eyaletindeki Shenyang şehrinde bulunan meteoroloji binasının kontrollü şekilde yıkımı ilgiyle izlendi. Binanın dışında bulunan 45 metre yüksekliğindeki dev termometre de binayla beraber enkaz haline geldi...

Migros'ta deterjanlarda yüzde 54'lük dev indirim! 5 kg Ariel 219, Perwoll beyaz 94, OMO sıvı çamaşır deterjanı 117 TL!

Migros'ta bahar temizliğinde indirim fırsatı başladı. Deterjanlarda yüzde 54'lük dev fırsat sunuluyor. Peki hangi ürünün fiyatı kaç TL? İşte 19 Nisan 2024 fiyat listesi...

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

3 büyüklere de sponsor olan dev çay üreticisi iflasın eşiğinde!

Küresel ekonomik krizin etkisi her sektörü derinden sarsıyor. Krizden nasibini son alan ise dev çay üreticisi Tirebolu 42 Çay oldu. Türkiye'nin önemli çay firmalarından olan firma konkordato istedi.

Simfer 4244 inox gri 42 litre turbo midi/mini fırında dev indirim kampanyası! Resmen başladı!

Elektronik ev aletleri denildiğinde akla ilk gelen markalardan Simfer, mini fırında dev indirim kampanyasının startını verdi. Simfer, 42 litre turbo midi/mini fırına 890 TL indirim geldiğini açıkladı.

ABD’de banka krizinde yeni halka! Şimdi de First Republic Bank iflasın eşiğinde!

Signature Bank ve Silikon Vadisi Bankası’nın iflasından sonra ABD’de First Republic Bank da iflasın eşiğinde.  ABD’nin Federal Mevduat Sigorta Kurumu, iflası önlemek amacıyla dev bankalardan teklif istedi.

Dev banka petrol fiyat tahminini düşürdü! Petrol fiyatları 12 ay sonra bu kadar olacak! 

Bankacılık devi Goldman Sachs'tan yeni petrol tahmini geldi. Banka, petrol fiyatının gelecek 12 ay içinde 100 dolar olacağını söylerken beklentisinden vazgeçti. Dev banka petrol fiyat tahminini düşürdü! Petrol fiyatları 12 ay sonra bu kadar olacak! 

Elimizdeki dolarları satalım mı? 7 dev banka peş peşe açıkladı! Dolar ''U dönüşü'' yapacak! Görmedim, duymadım demeyin!

ABD doları 2021 yılının son çeyreğinde Türk Lirası karşısında hızla değer kazanmaya başlayarak 8 liradan 19 liraya kadar yükselirken 7 dev bankadan peş peşe açıklama geldi. Dolar ''U dönüşü'' yapacak! Görmedim duymadım demeyin!

Carrefoursa'da beyaz et ürünlerine dev indirim! Yetişen kapacak! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa Banvit markalı beyaz et ürünlerine dev indirim yaptı. Sanal market alışverişinde geçerli olan kampanyanın fiyatları görenleri sevindirdi. Peki Carrefoursa'da indirimli et ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Pırlantalarda dev kampanya! Tam yüzde 60 indirim! Tektaş, kolye, bileklik... 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Parıltı, asalet ve ışıltıyı içinde taşıyan pırlantalarda dev kampanya başladı! Bu fırsatı kaçırmayın, sevdiklerinizin yüzünü güldürün! Peki, indirimli pırlantaların fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

CarrefourSA’dan okul alışverişinde dev kampanya! İşte, 26 Ağustos 2022 kırtasiye fiyat listesi...

CarrefourSA, okulların açılmasına yakın indirimli kırtasiye ürünleri kataloğunu açıkladı. İşte, birçok kırtasiye malzemesinde dev fırsatlar sunan CarrefourSA’nın 26 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Dev bankadan korkutan dolar tahmini! Olursa zamlar peş peşe gelir

Dolar endeksinin 20 yılın zirvesinden gerilemesine karşın yurt içinde dolar/TL kuru yılın en yüksek seviyelerinde hareket ediyor. Fransız dev banka SocGen’den dolar/TL kuru için kritik bir tahmin geldi. Banka dolar/TL kurunun yıl sonunda 22 liraya ulaşacağını tahmin ettiklerini belirtti.

Bahama bayraklı dev kruvaziyer Bodrum limanına yanaştı! İşte içinde bulunan turist sayısı

Lüks yat turizminin gözde destinasyonlarından Bodrum dev gemileri içineki turistlerle birlikte ağırlamaya devam ediyor. Bodrum'un bu seferki konuğu, 'Seabourn Encore' isimli kruvaziyer oldu. Dev gemi 268 yolcuyla limana demir attı.

Macrocenter'dan iPhone 11'e dev indirim! Fiyatları gözlerinize inanamayacaksınız! İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mocrocenter, Apple'ın en çok satılan telefonlarından biri olan iPhone 11'e dev bir indirim yaptı! Yeni fiyatını görenler hayretler içinde kaldı! Peki, Macrocenter'da iPhone 11 fiyatları ne kadar? İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi...

çinde dev termometre yıkımı Haberi

çinde dev termometre yıkımı


Çin'in Liaoning eyaletindeki Shenyang şehrinde bulunan meteoroloji binasının kontrollü şekilde yıkımı ilgiyle izlendi.


Binanın dışında bulunan 45 metre yüksekliğindeki dev termometre de binayla beraber enkaz haline geldi. Meteoroloji binası ve üzerindeki dev termometre, yeni yerleşim yerlerine yer açılması amacıyla yıkıldı.


Yenişafak...