20 / 07 / 2024

çinde evinin avm olmasını istemeyen adam

çinde evinin avm olmasını istemeyen adam

Çin'de evinin AVM olmasını istemeyen adam kış boyunca evinin musluğunu açık bıraktı...

Türkiye'nin göbeğinde yer alıyordu... Bu sefer bir AVM iflas etti: Hepsi tahliye edilecek

Türkiye'de Ankara'nın göbeğinde yer alan bir AVM, iflas bayrağını çekti. AVM içerisindeki tüm esnaflar kısa süre içerisinde tahliye edilecek ve AVM artık hizmet vermeyecek.

Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek’in imzasıyla haksız emsal kullandırılarak yapılan Metromall AVM kararının, Etimesgut Belediye Meclisi’nden de geçtiği ileri sürüldü. Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar olduğu öğrenildi. 

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

AYD'den kur atağı!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, "İçinde perakendeci, AVM yatırımcısı ve bankacının olduğu, kur riskini hedge etmek üzerine bir yöntem üzerinde çalışıyoruz. 3 banka ile görüştük, ilk çeyrekte bu işi çözmüş olacağız" dedi

Mobilya AVM Ankara Kasım'da açılacak!

Melih Gökçek'in Siteler esnafına sözünü verdiği ve 3 yıl içinde hayata geçirilen Mobilya AVM, Kasım ayında açılacak.

Markantalya AVM, TMSF'ye devredildi!

FETÖ firarisi Hilmi Ünal’ın sahibi olduğu Markantalya AVM, TMSF’ye devredildi. AVM’ye yakın zaman içinde kayyum atanacağı öğrenildi.

Bendevi Palandöken'den şehir kültürüne uygun AVM önerisi!

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, birçok ilde küçük sanayi sitelerinin şehrin göbeğinde kaldığını belirterek, TOKİ işbirliği ile içinde esnafın olacağı, o şehrin kültürüne uygun şehir AVM’leri kurulmasını önerdi.

Balıkesir 10 Burda AVM'nin temeli atıldı!

Balıkesir’de Esas Holding’in 100 milyon dolara mal edeceği ‘10 Burda AVM’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Proje bittiğinde 2 bin kişi istihdam edilecek

Profilo AVM'ye yıkım kararı!

Şişli Belediye Encümeni, İstanbul’un göbeğinde yer alan Mecidiyeköy’deki kaçak alışveriş merkezi Profilo AVM için yıkım kararı aldı.

Ümraniye Modern East AVM'nin iskanı var mı?

Ümraniye Belediyesi, 171 işyerine gönderdiği tebligatta, 19 Mayıs’ta açılan AVM’nin iskanı olmadığı gerekçesiyle 15 gün içinde tahliyesini istedi.

Fiba Gayrimenkul AVM portföyünü ikiye katlayacak!

Fiba Ticari Gayrimenkul Yatırımları'nın yurtiçinde ve yurtdışında toplam sekiz AVM'si var. Grup kısa vadede yapacağı satın almalarla bu sayıyı ikiye katlamayı planlıyor.

Siren Ertan evinin kapılarını Harper's Bazaar'a açtı!

Evinin kapılarını Harper’s Bazaar’a açan ünlü tasarımcı Siren Ertan: Benim işim biraz ressamlık, biraz heykeltıraşlık, biraz da psikologluk. İnsanların vücut kusurlarını kamufle edip harikalar yaratmak, beni ekstrem tasarımlar peşinde koşmaktan çok daha fazla heyecanlandırıyor.

AVM yatırımlarında yabancının eski iştahı yok!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü; "AVM yatırımlarında yabancının eski iştahı yok. Şu anda 10,5 milyon metrekare olan kiralanabilir alan, önümüzdeki 2 yıl içinde 2 milyon metrekare daha artacak" dedi

çinde evinin avm olmasını istemeyen adam Haberi

çinde evinin avm olmasını istemeyen adam
Çin'in Jilin bölgesinde 35 yıldır oturduğu aparmanın yıkılıp yerine AVM yapılacağını öğrenen vatandaş, bu durumu engellemek için değişik bir yönteme başvurdu. Daire sahipleri evlerini boşaltınca 58 yaşındaki adam, kış boyu evinin musluğunu açık bıraktı ve evin penceresinden alt katlara akan su donunca binanın üzerinde dev bir buz şelalesi...