19 / 05 / 2024

çindeki sabancı kordsa lastik fabrikası

çindeki sabancı kordsa lastik fabrikası

Sabancı Holding'in lastik takviye ürünleri alanında faaliyet gösteren iştiraki Kordsa Çin'deki bağlı ortaklığı Kordsa Qingdao Nylon Enterprise'ın tasfiyesine karar verdi. Şanghay'da Kordsa Global'e ait bir temsilcilik ofisi açılacak...

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görev değişiklikleri!

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görevler değişti. Çimsa Genel Müdürlüğü’ne halen Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar getirildi. Akçansa’nın Genel Müdürlüğü görevine ise, Kordsa’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Zeki Kanadıkırık atandı. 

1998 yılında ''Atlı Köşk'' Sakıp Sabancı Müzesi olacakmış!

1998 yılında Emirgan'daki tarihi ''Atlı Köşk'', içindeki antika eşyalarla birlikte Sabancı Üniversitesi'ne müze olarak tahsis edilecekmiş. Atlı Köşk'ten ayrılacak olan Sabancılar Ailesi, Beylerbeyi'ndeki yalıda oturacaklarmış.

Adana Hacı Sabancı OSB kuvars fabrikasında inşaat çalışmaları devam ediyor!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AHSOSB) kurulan ve Türkiye'deki 4. kuvars üretim fabrikasından biri olan Bizim Mermer'e ait tesislerde montaj işlemleri bütün hızıyla devam ediyor.

Adana Hacı Sabancı OSB'de 14 milyon TL'ye satılık fabrika!

Adana Yüreğir Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi 'nde yer alan fabrika binası ve arsası Eskidji tarafından 14 milyon TL'den 12 Şubat tarihinde ihaleye çıkıyor.

Avrupa'nın göbeğindeki Osmanlı!

Zaman Cuma gazete eki köşe yazarı Saim Orhan Avrupa'nın göbeğindeki Osmanlı başlığını ele alıyor. Boşnak ve Bosna Hersek tabiatına değinen Saim Orhan 'ın köşe yazısı;

Sabancı Sasa’nın yüzde 51’ini Erdemoğlu Holding’e sattı!

Sabancı Holding , Sasa Polyester’in yüzde 51 hissesini Erdemoğlu Holding’e 102 milyon dolara sattı. Satış haberi aynı oranda hissenin Indorama Netherlands BV’ye satışından vazgeçildiği haberinin hemen ardından geldi.

Sabancı 1,4 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, 2015 yılında Sabancı Topluluğu olarak 1,4 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını, bunun yarısının enerjiye, ardından çimento ve sanayiye gideceğini dile getirdi

2018'de konut kredilerinin gayrisafi yurtiçi hasıla içindeki oranı ne kadar olacak?

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Lisanslı Değerleme Uzmanı Deniz Şahinkaya, 2018 yılında konut kredilerinin gayrisafi yurtiçi hasıla içindeki oranının yüzde 10 seviyelerini de geçeceğini ön gördüklerini söyledi.

Sabancı'dan Endonezya’ya dev yatırım!

Kordsa Global, kurduğu ikinci fabrikasıyla sektöründe Asya Pasifik'in en güçlü oyuncusu oldu. Bölgede büyümeye devam edeceklerini söyleyen Güler Sabancı, "Türkiye'nin gerçek anlamda ilk küresel şirketi Kordsa'nın yatırımları sürecek" dedi

Kordsa Global Endonezya’da ikinci fabrikasını açtı!

Kordsa Global, 100 milyon $ yatırımla Endonezya’da ikinci fabrikasını açtı. Güler Sabancı, “7 yıldır buradayız. Kendimizi burada güvende hissediyoruz. 200 milyon $’dan fazla yatırım yaptık” dedi.

Sabancı, İzmir'deki otelini sattı!

Ali Sabancı 'nın sahibi olduğu Pegasus Havayolları, İzmirli bir grup işadamının otel yatırımı yapmak için kurduğu İzmirliler Otelcilik Yatırım Turizm A.Ş. 'deki paylarını sattı.

Koç ve Sabancı’nın yeni müzeleri 2016’da açılacak!

İstanbul iki yeni özel müzeye daha kavuşuyor. İstanbul’a iki yeni ve de muhteşem müze daha geliyor. Koç ve Sabancı’nın inşaatına başladığı yeni müzeleri 2016’da açılacak.

2014'te en çok Güler Sabancı ve Ali Ağaoğlu konuşuldu!

Bu yıl iş dünyasında, işkad ınları arasında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kendilerinden en çok söz ettiren isimler oldu.

çindeki sabancı kordsa lastik fabrikası Haberi

çindeki sabancı kordsa lastik fabrikası


Çin pazarındaki ilişkilerin devam ettirilmesi amacıyla, Şanghay'da Kordsa Global'e ait bir temsilcilik ofisi açılması kararı alındı.


Sabancı Holding'in lastik takviye ürünleri alanında faaliyet gösteren iştiraki Kordsa Çin'deki bağlı ortaklığı Kordsa Qingdao Nylon Enterprise'ın tasfiyesine karar verdi.


Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, Çin pazarındaki ilişkilerin devam ettirilmesi amacıyla, Şanghay'da Kordsa Global'e ait bir temsilcilik ofisi açılması kararı alındığı...