04 / 05 / 2024

çindeki yeni konutalar

çindeki yeni konutalar

Göğe doğru uzanan ve uçsuz bucaksız gibi görünen bu apartmanlar Hong Kong'dan... Büyüleyici kareler adeta birer soyut sanat eseri ama işin aslı burası yedi milyonluk nüfusunun barınma sorununa çözüm olarak inşa edilmiş toplu konutlar.

Şehir içindeki taşımacılık yapan dolmuşlar için yeni karar!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile, Türkiye genelinde faaliyet gösteren dolmuşlar için yeni bir dönem başlıyor. Buna göre şehir içinde yolcu taşıyan ve cirolarının tamamını elektronik ücret toplama ile ile elde eden dolmuş işletmeleri için yeni bir dönem başlıyor. İşte detaylar…

BDDK'dan bankalara yeni sınırlama! Bankalara yönelik yeni yaptırım ne anlama geliyor?

BDDK tarafından getirilen yeni düzenlemeyle bankaların öz kaynakları içindeki payıyla ilgili üst sınır yüzde 20'den yüzde 5'e çekildi.

DESA yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı!

Yeni mağaza açılışları için düğmeye basan DESA, yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı...

Hangi mülk sahipleri ne kadar 'değerli konut vergisi' ödeyecek?

Yeni vergi paketi genel kurulda görüşülmeye devam ediliyor. Paketin içindeki yeni vergilerden birisi de ‘değerli konut vergisi’. Peki hangi mülk sahipleri ne kadar 'değerli konut vergisi' ödeyecek?

Çanakkale'ye yeni cazibe merkezi geliyor!

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi sosyal donatıları ve seyir terasıyla yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. 100 metre yüksekliğindeki kulenin yüzde 55'i tamamlandı.

Yeni havalimanının tabelasındaki isim, internette 2002'de alınmış!

Girişindeki tabelada “İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport” yazan İstanbul Yeni Havalimanı’nın alan adının “com.tr”si 2.5 ay, “com” uzantılısı ise 16 yıl önce alınmış. 

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Yeni yatırım seferberliği gelebilir!

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, yurtiçindeki yeni, önemli ve ölçekli yatırımlar için açıklamalarda bulundu. Ali Kibar, yeni yatırım seferberliğinin gelebileceğini açıkladı. 

İşte yeni imar yönetmeliğindeki konut ölçüleri!

1 Temmuz itibari ile yürürlüğe girecek Yeni İmar Yönetmeliği ile stüdyo daireler yasaklanıyor. İşte yeni imar yönetmeliğindeki konut ölçüleri..

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım Belediyesinin yeni hizmet binası ve kompleks içindeki caminin temel atma törenine katıldı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bakan Kılıç'a temeli atılan hizmet binası hakkında bilgi verdi.

Birevim’den İzmir’e yeni şube!

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca insanın ihtiyaçlarına kulak veren Birevim, yurt içindeki ağını her geçen gün genişletiyor. İzmir Konak’ta 400 m² lik bir alana açılan yeni şubesiyle müşterilerinin ev sahibi olması için çalışmalar yürütüyor.

Yeni kredi garanti mekanizması için çalışmalar tamam!

Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Hazinenin ihracatçıya yüzde 100, KOBİ'lere ise yüzde 85 kefalet sağlayacak reform niteliğindeki yeni kredi garanti mekanizmasına ilişkin çalışmaları tamamlandı." dedi.

Boyner 7 yeni mağaza açacak!

Boyner, yeni konsepti Wepublic ile 1 ayda 10 bin kişilik günlük ziyaretçi sayısına ulaştı. İçindeki kaydırakla dikkat çeken Wepublic’te yatırım devam edecek. İstanbul’da 4, İzmir, Ankara ve Antalya’da birer mağaza açılacak. Yurt dışına açılım Avrupa’dan başlayacak.

çindeki yeni konutalar Haberi

çindeki yeni konutalar

Baş döndürücü yükseklikteki bu apartmanların fotoğrafları görenlerde mozaik etkisi yaratıyor. Apartmanlar bitmez tükenmez gibi görünen halleri ve değişik renkleriyle soyut bir sanat eserini andırıyor. Lakin apartmanlar göze inanılmaz gelse de 7 milyonluk nüfusunu şehre yerleştirmede ciddi bir sorun yaşayan şehirde, on binlerce insana barınma olanağı sağlıyor. Apartmanların büyüleyici fotoğraflarını seyahat fotoğrafçısı Jason Langley, Çin ’i ziyaret ettiği sırada çekti. Hong Kong nüfusunun üçte biri bu apartman bloklarında oturuyor. En büyük apartman bloğu 36.000 insana ev sahipliği yapıyor. Çoğu fotoğrafta Hong Kong’un en eski toplu konut alanı Shek Kip Mei Estate görülüyor. Alandaki sarı, kırmızı , mavi ve gri renkli 7.363 ev herhangi bir biçim düzeni takip etmiyor ve 14.000 insanı barındırıyor. Langley, aynı zamanda Tseung Kwan O’daki 40 katlı...