27 / 04 / 2024

cinderesi Veysel Tiryaki

cinderesi Veysel Tiryaki

Veysel Tiryaki, Beşikkaya Cinderesi bölgesinde 230 kişiye tapu verdiklerinin altını çizdi. Bu bölgede çok yakında yepyeni bir yaşam alanı oluşturulacağını belirten Tiryaki, mahalle sakinlerinin merak ettiği tüm sorulara yanıt verdi.

Veysel Tiryaki: Yenimahalle’nin yüz yılını planladık!

Yerel seçimler için hazırladıkları projelerin birçoğunun Türkiye’de ilk defa hayata geçirileceğini söyleyen Başkan Adayı Tiryaki “Biz Yenimahalle’nin yüz yıl sonrasını planladık” diye konuştu.

Yenimahalle’ye yeni adliye binası müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, yeni adliye binasının Yenimahalle’de yapılacağını müjdeledi.

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 

Veysel Tiryaki: 220 projeyle geliyoruz!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, "Yenimahalle için büyük projelerimiz var. Şubat ayının ilk haftası yapılması arzu edilen ve ses getireceğini düşündüğümüz tanıtımda 220 proje ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" dedi...

Yenimahalle için 220 proje hazırlandı!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki Yenimahalle için 220 proje hazırladıklarını söyledi. 

Ankara Yenimahalle'de dönüşüm zamanı!

Yenimahalle Belediyesi Meclis üyesi aday adayları ve Belediye Başkan aday adaylarıyla buluşan AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Dr. Veysel Tiryaki, projelerini anlattı.

Altındağ Belediyesi Gagauzya'daki kültür evini restore edecek!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada, Gagauzya'daki kültür evini restore edeceklerini söyledi.

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada "Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz" dedi.

Altındağ Çinçin 4. etapta teslimler başladı!

Çinçin’de 40 bin metrekareye yakın alanda inşa edilen konutların teslimleri başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ’’Gerçekleştirdiğimiz her projenin Altındağ’a ve Altındağlı vatandaşlarımıza yakışır olması için çalışıyoruz’’ dedi.

Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm sırrı!

Ankara’nın tarihi ilçesi Altındağ, bir yandan tarihsel dokusunu korurken bir yandan da modern yapılarıyla çevresine ışık saçıyor. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, hiçbir kurum ve kuruluşa tek kuruş borçlarının olmadığını vurguluyor...

Ankara İskitler MİA 2'de son durum!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, İskitler MİA 2 projesindeki hak sahipleri ile bir araya geldi.

Altındağ'da her yıl 20 bin konut inşa ediliyor!

Altındağ Müteahhitler Derneği'ni ziyaret eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yılda yaklaşık 15-20 bin konut yapıldığını anımsattı...

cinderesi Veysel Tiryaki Haberi

cinderesi Veysel Tiryaki

Veysel Tiryaki: Cinderesi Canderesi olacak! 



Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi Cinderesi bölgesini kapsayan kentsel dönüşüm sürecini, mahalle sakinleriyle birlikte değerlendirdi. Hüseyin Gazi Kültür Merkezimde gerçekleşen mahalle toplantısında Başkan Tiryaki, Beşikkaya Cinderesi bölgesinde 230 kişiye tapu verdiklerinin altını çizdi. Bu bölgede çok yakında yepyeni bir yaşam alanı oluşturulacağını belirten Tiryaki, mahalle sakinlerinin merak ettiği tüm sorulara yanıt verdi. 


Cinderesi mevkiinde yaşayan vatandaşlara seslenen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması için mahalle sakinlerinin yüzde 90 oranında mutabakata varması gerekiyor." dedi. Tiryaki, vatandaşın istekleri doğrultusunda hareket ettiklerinin altını çizdi. 


"Altındağ'da modern yaşam alanları oluşturmak için çalışıyoruz. Söz hakkı her zaman vatandaşta... Bu zamana kadar hak sahiplerini mağdur etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Altındağ Belediyesi olarak hiçbir zaman zorla yıkım...