18 / 05 / 2024

Çine çayı köprüsü

Çine çayı köprüsü

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti döneminde Aydın'da yapılan karayolu yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

1915 Çanakkale Köprüsü planlanandan 18 ay önce tamamlandı!

2023 metrelik orta açıklığıyla 'dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü' olan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Malkara-Çanakkale Otoyolu, öngörülenden 18 ay önce tamamlandı ve hizmete sunuldu. Böylece iki kıta birbirine bağlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü 2 ay erken açılacak!

Çanakkale ziyareti sırasında, Troya Müzesi'nde düzenlenen Ezineli Yahya Çavuş Belgeseli galasına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün iki ay erken açılacağını dile getirdi. 

Elazığ Kömürhan Köprüsü Aralık ayında açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Kömürhan Köprüsü hem Elazığ hem bölge hem Türkiye hem de dünya için örnek projelerden biri. Bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Aralık ayının içerisinde inşallah burayı tamamlayıp vatandaşımızın, bölgenin hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Hasankeyf-2 Köprüsü gelecek ay açılacak!

Ilısu Barajı ve HES projesi kapsamında inşaatına başlanan Hasankeyf-2 Köprüsü'nde sona gelindi. Projenin gelecek ay hizmete açılacak.

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

Ordu Cevizdere Köprüsü 3-4 ay içinde yeniden yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ünye'de yıkılan Cevizdere Köprüsü'yle ilgili "Hedefimiz bu köprüyü 3-4 ay içinde bitirmek." dedi...

Antakya Esentepe-Altınçay Köprüsü açıldı!

Kente yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam eden Antalya Belediyesi bu kapsamda hayata geçirdiği Esentepe-Altınçay Köprüsü'nü de hizmete açtı.

Cunda Köprüsü şubat ayında hizmete giriyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Cunda Köprüsü'nün önümüzdeki ay hizmete gireceğini açıkladı.

Samsun Hacılıçay Köprüsü'nün açılışı ertelendi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çarşamba Hacılıçay-Köklük Köprüsü ve Çevre Yolları’nın bugün yapılması planlanan açılış töreni, ileriki bir tarihe ertelendi.

Samsun Hacılıçay Köprüsü açılıyor!

Çarşamba Ovası’nın kırsal kalkınma ve ulaşım sorunlarından biri daha çözüldü. Bölge tarımını olumsuz etkileyen ulaşım sorununu Hacılıçay Köprüsü ile tarihe gömen Samsun Büyükşehir Belediyesi, 10 Milyon TL’lik dev yatırımı hizmete açıyor.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün ihalesi bu ay yapılacak!

Çanakkale 1915 Köprüsü için en önemli kriterleri belirlediklerini kaydeden Bakan Arslan, "İhale duyurusu bu ay yapılacak. Ayak açıklığı 2 bin 23 metre olacak. Şu anda en büyüğü Japonya'daki Akashi Kaikyo, bin 991 metre" dedi. Arslan, Korelilerin ve Çinlilerin de projeyle ilgilendiğini söyledi.

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.

Çine çayı köprüsü Haberi

Çine çayı köprüsü

Aydın Valisi Erol Ayyıldız ile birlikte Öz, yapımı devam eden Aydın Çevre Yolu'nu yerinde inceledi. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı toplantıda Aydın'da yapılan yol yatırımları ele alındı.


"Kısa zamanda tamamlanacak"

Aydın Çevre Yolu projesinin planlarını yakından inceleyen Öz, "Aydın-İzmir otoyolunu Denizli'ye bağlayacak olan otoyolun kamulaştırması tamamlanmak üzere ve bu yol kısa zamanda tamamlanacak. Ayrıca Didim turizm yolu, Bağarası - Bozdoğan yolu, Karpuzlu - Milas yolu ve Çine çayı köprüsü, Koçarlı - İncirliova yolu, Köşk - Ödemiş, Nazilli aslanlı - Beydağ yolu, Karacasu -Tavas yolu, Bozdoğan - Muğla yatağan yolları için de girişmelerimiz sürüyor. Aydın'ın yol sorunu kalmayacak" dedi. AK Partili Öz, seçim öncesinde söz verdiği gibi şantiyelerde olmaya devam edeceğini de sözlerine...