17 / 05 / 2024

Çinin yurtdışındaki proje hizmetleri ne kadar

Çinin yurtdışındaki proje hizmetleri ne kadar

Çin Uluslararası Müteahhitler Birliği, Çin şirketlerinin yurtdışındaki proje yatırımlarının yılın 11 ayında 109,69 milyar dolar ciro getirdiğini ve 143 milyar dolarlık yeni anlaşmalar imzalandığını açıkladı...

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Validebağ Korusu’ndaki proje için mahkemeden dur kararı!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Validebağ Korusu'nda gerçekleştirilecek rehabilitayon projesine başlama tarihi 21 Haziran olarak duyurulmuştu. Mahkeme proje için yürütmeyi durdurma kararı aldı.

Müteahhitlik firmalarının yurt dışındaki faaliyetleri TBMM'de!

Müteahhitlik firmalarının yurtdışındaki faaliyetleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giovane Gentile yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı!

Dünyada yaşanan pandemi sürecine rağmen, Giovane Gentile, yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı...

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm: Proje için taraflar ne diyor?

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi sınırlarında kalan 53 dönümlük alan, 25 Eylül'de Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kararıyla riskli bölge ilan edildi ve kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 7 bin kişinin etkileyeceği proje için taraflar ne diyor?

Yurdışında proje yapmak isteyen müteahhitlere müjde! 

Yurtdışında proje yapmak isteyen ama alacak riskini göze alamayan müteahhide Eximbamk'tan teminat mektubu ve kefalet sigortası desteği verilecek. 

Türk müteahhitler yeni proje tutarını 35 milyar dolara çıkaracak!

Türk Müteahhitler, yurtdışındaki yeni proje tutarını Cumhuriyetin 100’üncü yılında 35 milyara, 2030 yılında ise 50 milyar dolara yükseltecek uluslararası inşaat pazarından alınan payını yüzde 7’ye çıkaracak.

Tudors yurtdışındaki 41'inci mağazasını açtı!

Türkiye'nin önde gelen firmalarından olan Tudors, yurtdışındaki 41'inci mağazasını açtı. Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da mağaza açan Tudors'un 15 ülkedeki toplam mağaza sayısı 212'e ulaştı.

Yurtdışındaki konut yatırımcıların Türkiye cazibesi artıyor!

Kurlarda yaşanan artış Türkiye'nin gayrimenkul konusunda yurtdışındaki yatırımcı için cazibesini artırıyor...

Emlak Konut'un Kanal İstanbul güzergahındaki proje haritası!

Kanal İstanbul projesi gayrimenkul sektöründe hareketlilik yarattı. Türkiye'nin öncü firmalarından Emlak Konut'un dev proje çevresindeki proje sayısı dikkat çekiyor. Şirketin Kanal İstanbul güzergahında zengin bir arsa portföyü bulunuyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi projeleri bulunuyor.

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Lejant Proje'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmeti veren Lejant Proje’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Çinin yurtdışındaki proje hizmetleri ne kadar Haberi

Çinin yurtdışındaki proje hizmetleri ne kadar

Çin'in, 2013'ün ilk 11 ayında yurtdışındaki proje hizmetlerini yüzde 7,1 oranında artırdığı bildirildi.


Çin Uluslararası Müteahhitler Birliği, Çin şirketlerinin yurtdışındaki proje yatırımlarının yılın 11 ayında 109,69 milyar dolar ciro getirdiğini ve 143 milyar dolarlık yeni anlaşmalar imzalandığını açıkladı.


Çin müteahhitlik sektörünün "yol ayırımında olduğu" vurgulanan açıklamada, dünya ekonomilerinin karşılaştığı güçlüklerin Çinli yatırımcılar için değerli fırsatlar sunduğu kaydedildi.


Düşük bedelli üretim modelinin sürdürülebilir olmadığına işaret edilen açıklamada, küresel bağlamda "Çin markası" oluşturulmadığı sürece gelecekteki kalkınma yolunun giderek "daralacağına" dikkat çekildi.


Diğer yandan ülke şirketlerinin, yatırım, yönetim, teknoloji ve entegrasyon anlamında kendilerini geliştirerek uluslararası pazarda rekabet gücünü artırmalarının önemi de...